Hopp til innhold

Lene er norges nye superblogger

Stylisten fra Haugesund elsker å skrive om seg selv.

Lene Tønnesen

Lene Tønnesen fra Haugesund er den nye stjernen på den norske blogger-himmelen.

Lene Tønnesen fra Haugesund er den nye stjernen på den norske blogger-himmelen.

Etter knappe to måneder på nettet, topper nå stylisten blogglisten foran den mer kjente «Fotballfrue». På en god dag har Lene hatt opptil 13 000 såkalte unike brukere inne på bloggen sin.

Les også: – Kjendisblogging kan være farleg

Les også: Kjendisbloggere får fet lønn og større lepper

Lene mener selv at hun har en «fantastisk kjekke blogg »og at hemmeligheten er at hun skriver slik som hun snakker.

Det å få snakke og skrive om meg selv hele dagen, synes jeg er helt fantastisk.

Lene Tønnesen, blogger

– Den er veldig livlig. Jeg tror jeg fenger mange lesere med å snakke direkte fra hjertet og sjelen min, det tror jeg, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lene Tønnesen sin blogg

– En rosa blogg

Hun beskriver selv det hun gjør som «en rosa blogg».

– Rosa bloggere skriver om mote, sminke og skjønnhet. I og med at jeg er utdannet stylist, så går det jo veldig mye i det, men jeg drar og inn hverdagen min som småbarnsmor. Jeg har en liten gutt på ett år, forteller hun.

Lene sier at hun ikke er spesielt redd for å utlevere seg selv for mye i bloggen sin.

– Jeg har jo mine grenser jeg og, men jeg synes det er veldig kjekt å snakke om meg selv. Så for meg å være blogger, det er helt supert. Det å få snakke og skrive om meg selv hele dagen, synes jeg er helt fantastisk, sier hun.

Lene Tønnesen

Lene Tønnesen bruker mye plass i bloggen sin til å fortelle om livet med den ett år gamle sønnen.

– Lever av bloggen

Bloggen er blitt fulltidsjobb. Hun oppdaterer den tre ganger om dagen.

– Det er jo ikke bare å sette seg ned og skrive. Jeg må jo drive litt research på det jeg skriver om. Hvis ikke det skal være akkurat det jeg driver med den dagen, må jeg jo finne ut om det har vært moteuke i New York eller hva som er hot på markedet akkurat nå, så jeg må være litt oppdatert, sier hun.

Jeg mener dypt og ærlig at skjønnhet kommer innenfra. Er du lykkelig på innsiden, er du i god harmoni med deg selv, så stråler det ut i omgivelsene dine.

Lene Tønnesen, blogger

Lene sier at hun lever av inntektene fra bloggen sin.

– Jeg tenkte ikke at jeg kom til å leve av dette da jeg startet. Jeg gjorde det fordi jeg syntes det var veldig gøy, men det har ballet på seg. Det har eksplodert. Det ser ut til at jeg kommer til å leve av bloggen nå, det gjør det, sier Lene.

– Skjønnhet kommer innenfra

Den nye rosa superbloggeren forteller at hun langfra bare er opptatt av de ytre verdier i bloggen sin.Hun er opptatt av at det er «mye mellom himmel og jord.»

Les også: Advarer mot «mammablogging»

Les også: I dag blogger "Voe" igjen

– Jeg mener dypt og ærlig at skjønnhet kommer innenfra. Er du lykkelig på innsiden, er du i god harmoni med deg selv, så stråler det ut i omgivelsene dine. Det som du sender ut får du tilbake igjen. er du sikker på deg selv, er du glad i den du er, så er verden glad i deg og, sier Lene.

Hva synes du om rosa blogger?