Lang dag på flyplassen for passasjerene til Stavanger

Norwegian-flyet fra Alicante ble innstilt etter indikasjion på teknisk feil. Det førte til ventetid på rundt åtte timer for passasjerene. Innstillingen rammer også returen fra Stavanger.

Flyplassen i Alicante

Norwegian-flyet fra Alicante ble innstilt etter indikasjion på teknisk feil. Det førte til ventetid på rundt åtte timer for passasjerene.Innstillingen rammer og returen fra Stavanger.

Foto: Oddgeir Tørresdal

– Grunnen til at de har blitt kansellert er en indikasjon på teknisk feil på flyet. Sikkerheten har høyeste prioritet, så når noe ikke helt stemmer, må det alltid undersøkes nøye, opplyser Tonje Næss, pressekontakt i Norwegian, til NRK.

D85336 skulle tatt av fra Alicante i Spania klokken 06.55 mandag morgen. Passasjerer forteller at de fikk beskjed om innstillingen først etter at de hadde sjekket inn.

– Vi setter nå inn ekstra fly for å frakte passasjerene til sine destinasjoner så raskt som mulig. Vi har stor forståelse for at det er uheldig situasjon for passasjerene som ikke kommer seg videre fra Alicante og Stavanger på oppsatt tid, og vi beklager overfor de som er berørt. Passasjerene får mat og drikke mens de venter, skriver Næss i en epost.

Forsinkelsen på flyet fra stavanger til Alicante er på rundt to timer.

– Flyet fra ALC-SVG har en litt lengre forsinkelse, men vil lette i ettermiddag, skriver Næss.

Passasjerene har fått opplyst at flyet vil ta av ved 15-tiden mandag ettermiddag.