politi haugesund
Foto: Thomas Halleland / NRK

Gravlundsdrapet i Haugesund

Oppsummert

67 år gamle Bjørg Marie Skeisvoll Hereid døde natt til onsdag, etter å ha blitt angrepet av en mann med øks på Vår Frelsers gravlund tirsdag ettermiddag. En 48 år gammel mann er siktet for drapet. og varetektsfengsles i fire uker.

 • Erkjenner ikke straffskyld

  Mannen som er siktet for å ha drept 67 år gamle Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund i forrige uke, erkjenner ikke straffskyld. 48-åringen mener at han ikke var tilregnelig på gjerningsøyeblikket, sier påtaleansvarlig i politiet, Thor Buberg.

 • Vil vite meir om gjerningsmannen

  Ordførar Arne-Christian Mohn vil vite kva tilbod og behandling den sikta gjerningsmannen bak drapet i Haugesund i forrige veke, har fått av kommunen. Mohn meiner det er viktig å sjå på kva kommunen kunne ha gjort annleis.

  Arne-Christian Mohn
  Foto: Thomas Halleland / NRK
 • Varetektsfengslet i fire uker

  Den 48 år gamle mannen som er siktet for øksedrapet på 67 år gamle Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund, får fire uker brev og besøkskontroll. 67-åringen ble angrepet da hun gikk tur med hunden på gravlunden i Haugesund tirsdag ettermiddag.

En mann i 40-årene er siktet for drapsforsøk etter at han angrep en kvinne på en gravlund i Haugesund tirsdag. Natt til onsdag døde kvinnen av skadene.