Saltbakt kyllinglår og kyllingbryst med hummermousseline og villsopp (Hummar- og kylling-tallerken)
Posjert hummerhale «a la Norvegienne» med estragon og fennikelfrø (Hummar- og kylling-tallerken)
Sprø «Trøffel» med grønne erter og pepperrot (Hummar- og kylling-tallerken)
Vinterepler fra Vestlandet med syltet løk (Hummar- og kylling-tallerken)
Spørstekt terte med ristet kyllingskinn, hummerklør og sjøsalat (Hummar- og kylling-tallerken)
Sesongens grønnsaker i smørsaus (Hummar- og kylling-tallerken)
Den komplette kjøt-retten til Christopher W. Davidsen.
Vinterhage med røkte jordskokker og hardangereple (Vegetar-tallerken)
Grønnsaker fra markedet (Vegetar-tallerken)
Sprø kjerne av vårløk med tørkede grønnsaker og friske spirer (Vegetar-tallerken)