NRK Meny
Normal

– Vi er på vei oppover og framover

Bryne tok tre svært viktige poeng på bortebane mot Tromsø.

Gaute Larsen

Gaute Larsens spillere tok tre viktige poeng mot Tromsø.

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Tromsø tapte 2–3 for Bryne og gikk glipp av tabelltoppen i 1. divisjon etter den framskutte kampen torsdag.

Bryne tok ledelsen da Sabri Khattab traff perfekt fra 18 meters hold etter 24 minutter. Jonas Johansen brakte Tromsø tilbake igjen i kampen elleve minutter senere da han scoret sikkert alene med målvakten.

– Det er ikke så mange lag som kommer opp her på Alfheim og reiser herfra med tre poeng. det er vi veldig godt fornøyd med. eg synes måte vi gjennomfører kampen på er veldig, veldig solid. Vi får noen overganger og scorer noen fine mål, samt at vi har faktisk flere muligheter til å straffe dem enda mer, men gutta gjør en fantastisk jobb i en litt presset situasjon.

Det sier Bryne-trener Gaute Larsen til NRK etter kampen.

– Vi er på vei oppover og framover

Simen Wangberg var uheldig da han styrte inn en ny Bryne-ledelse fem minutter etter sidebytte, men Johansen utlignet nok en gang åtte minutter senere. To minutter før slutt fant Oddbjørn Skartun Aram Khalili med en flott pasning, som ble headet i mål.

Med tapet blir Tromsø værende på 28 poeng, to poeng bak Sandefjord. Seieren vært svært viktig for jærbuene som tok seg opp til sikker plass med sine 15 poeng.

Gaute Larsen legger ikke skjul på at seieren var viktig.

– Vi har slitt nå i innledningen med at vi har hatt både skader og karantener som mange andre lag har hatt, men nå begynner vi å få sette et lag og er på vei oppover og framover, sier Bryne-treneren.