Hopp til innhold
Brann Sokn camping
Foto: Erik Waage / NRK

Brann Sokn camping

Oppsummert

Tre personer omkom i brann i en campingvogn i Rennesøy.

 • Finner ikke dødsårsak etter brann

  Politiet har gitt opp å finne ut hva som skjedde da tre personer mistet livet i en campingvognbrann på Sokn i april, skriver Stavanger Aftenblad. I rapporten fra Kripos står det at området innebefatter et stort areal som gjør at brannårsaken ikke kan fastslås.

  Sokn camping, brann
 • Frigir navn på omkomne

  Politiet har frigitt navnene på de tre som omkom i campingvognbrannen på Sokn i Rennesøy i helgen. De som omkom var ekteparet Odd Magne Valstad (45) og Aud Nina Egeland Valstad (45), og deres sønn Sander Valstad (14). Familien bodde på Figgjo i Sandnes. Kripos bistår nå i etterforskningen for å finne brannårsaken.

  Avsperra branntomt på Sokn camping
  Foto: Odd Rune Kyllingstad / NRK
 • Nye undersøkingar på Sokn

  Politiet skal i morgon gjera nye tekniske undersøkingar på campingplassen på Sokn i Rennesøy. Det er basert på at politiet har gjennomført fleire vitneavhøyr og kan knytt desse til dei tekniske undersøkingane.

  Sokn camping, brann
 • Årsaka til campingbrann ukjent

  Politiet er ikkje nærare å finne ut av kva som var årsaka til dødsbrannen i ei campingvogn på Sokn i Rogaland natt til laurdag. – Det kan vere alt frå gassomnar, stearinlys, eller ein ladar som sto på, seier lensmann Bjørn Iden til Aftenbladet.