Informasjon fra NRK

Alle mot 1, sesong 2 (2:10)

Uke 3 lørdag 19. januar kl. 19.50

Ukas deltaker i «Alle mot 1» heter Andreas S. Blix og bor i Stavanger. Han skal gjette på kveldens oppgaver i konkurranse med hele Norge.

Alle mot 1

Ole Rolfsrud og Selda Ekiz er tilbake med program 2 i den direktesendte lørdagsunderholdningen «Alle mot 1». Her under sesongpremieren 12. januar.

Foto: Helene Kjærgård Kleiveland / Nordisk Film TV/NRK

«Alle mot 1» hadde sesongpremiere forrige lørdag og ble et av ukas mest sette programmer. Nå er det klart for en ny runde der seerne via en app kan gjette på utfallet av rare, morsomme og spektakulære eksperimenter i konkurranse med en deltaker i studio.

Les mer om «Alle mot 1»

Småbarnsfar fra Stavanger

Alle mot 1
Foto: Privat

Deltakeren i program 2, Andreas Sandnes Blix (33), bor i Stavanger. Han har en travel hverdag som småbarnsfar og medarbeider i et softwareselskap. Opprinnelig er han fra Sandnessjøen, men han har bodd andre steder de siste 18 årene. Nå bor han i Ullanhaug i Stavanger sammen med kona, deres tre felles barn og en bonussønn.

Andreas oppdaget påmeldingsskjemaet til «Alle mot 1» ved en tilfeldighet og la spontant inn en søknad. Men han rakk ikke å lage en video, så i stedet satte han i gang handsfree videoopptak i bilen og skravlet i vei. Det var nok til at han kom videre i prosessen og endte opp som en av de ti deltakerne denne sesongen.

I løpet av sendingen kan Andreas rådføre seg med kjendispanelet, som denne gangen består av programleder og komiker Einar Tørnquist, oppfinneren Erik Alfred Tesaker og Mestermes mester-deltakerog tidligere cheerleader Kine Vedelden Olsen.

Hans eget panel av hjelpere består av kona Tonje, faren Vidar og søsteren Karoline.

Som et tredje hjelpemiddel kan Andreas få vite hva som er snittsvaret fra befolkningen i Stavanger.

«Alle mot 1» sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu med publikum i salen.

Vil du være publikum i studio? Les her.

Last ned appen

Alle mot 1
Foto: NRK

Du deltar i spillet ved å laste ned gratisappen «Alle mot 1». Den kan lastes ned både til iPhone og android. En ny og forbedret versjon av appen er nå tilgjengelig. Hvis du har lastet den ned i forrige sesong, må du oppdatere eller gjerne slette og laste ned på nytt. Du må også registrere deg som bruker om igjen. Merk at du må velge et bilde eller yrkessymbol/avatar for å fullføre prosessen.

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

Her er en oppgave du kan prøve deg på før sending:

En bil med mange hestekrefter, et bord, en duk....Hvor mange gjenstander står igjen på bordet når duken er festet til et...

Publisert av NRK Underholdning Torsdag 17. januar 2019

Du kan gjette og svare i appen fram mot lørdagens sending. Under sendingen kan du avgi et nytt svar om du vil, og fasiten får du underveis i programmet.