Hopp til innhold
Info fra NRK

Alle mot 1, sesong 4 (1:9) - premiere!

27. februar er Selda Ekiz og Ole Rolfsrud tilbake med en ny runde av helgefavoritten «Alle mot 1». Nytt denne sesongen er at du kan invitere venner og familie til å spille mot deg i appen.

Alle mot 1, sesong 4. Generelle bilder

Selda Ekiz og Ole Rolfsrud byr på nye spektaulære eksperimenter i «Alle mot 1».

Foto: Esten Borgos / Nordisk Film TV/NRK

  • Premiere på NRK1 og i NRK TV lørdag 27. februar kl. 19.50
  • Ni programmer - sendes lørdager til og med 24. april

Det er klart for ni nye direktesendinger med spennende og morsomme oppgaver for seere i alle aldre. Hve uke møter vi en ny deltaker som skal konkurrere mot hele Norge ved å gjette på utfallet av ulike eksperimenter.

Deltakerens svar blir målt opp mot snittet av svarene som kommer inn fra seerne via Alle mot 1-appen. Hvem kommer nærmest fasiten, deltakeren eller Norge?

«Alle mot 1» har samlet TV-seerne på lørdager gjennom tre tidligere sesonger. I fjor ble ble hver episode fulgt av over 800.000 seere i snitt.

Pott på 100.000

Norge og kveldens deltaker konkurrerer om til sammen 100.000 kroner. Dersom Norge vinner siste oppgave, trekkes det ut en tilfeldig person som har spilt med i appen og som da vinner Norges premiepott på vegne av nasjonen.

Ole Rolfsrud er programleder i studio, mens Selda Ekiz som vanlig har pønsket ut og overvåker eksperimentene

«Alle mot 1 »sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu, uten publikum i salen denne sesongen.

Alle mot 1 - 17. mai spesial

Statsminister Erna Solberg konkurrerte mot hele Norge i en spesialutgave av «Alle mot 1» på 17. mai i fjor. Nå står en sesong med ni nye deltakere for tur.

Foto: Lin Kvaernhaug Moland / Nordisk Film TV/NRK

Spill mot familie og venner

Alle mot 1-appen er nå oppdatert med en ny funksjon der du kan invitere familie og venner for å se hvem som er best til å gjette i løpet av sendingen. Dere kan sitte sammen i stua eller på hver deres kant av landet!

Etter hvert eksperiment kan du se hvor nær fasiten du svarte og sammenligne treffprosenten din med de andres. På slutten av kvelden vil du få opp en sammenlagtscore.

Du kan invitere inntil 20 personer til å spille mot deg ved å trykke på pokal-ikonet øverst til høyre i appen og søke opp navnene i telefonkontaktlisten din.

Her er oppskrifen på hvordan du inviterer andre til å konkurrere mot deg i «Alle mot 1»!

Dette bør du gjøre i god tid før sending og seinest noen minutter før. Det vil ikke være mulig å invitere andre til å spille mot deg når sendingen er i gang. Da må du vente til neste program.

Slik spiller du

Alle mot 1

For å være med og gjette på oppgavene under sending, må du installere appen «Alle mot 1» på mobil eller nettbrett. Den kan lastes ned både til iOS og android. Installering og bruk er helt gratis.

Her laster du ned appen:

Hvis du har lastet ned appen i forrige sesong, må du oppdatere til den nye versjonen og registrere deg som bruker på nytt.

Registrerte spillere må være over 13 år. Du kan registrere opp til fem telefoner med én og samme bruker. Men det er kun den første du registrerer som vil telle som en stemme.

Opplysningene du legger inn lagres ikke noe sted og deles ikke med tredjepart,

Har du spørsmål, kan du kontakte NRK Publikumsservice på info@nrk.no, 23 04 70 00 eller via NRKs kontoer på sosiale medier.