Informasjon fra NRK

Alle mot 1, sesong 2 (1:10) – sesongpremiere!

Uke 2 NRK 1 lørdag 12. januar kl. 19.50

Hvor god er du til å gjette? I «Alle mot 1» kan du bryne deg på mange slags oppgaver sammen med resten av Norge, i konkurranse med en deltaker i studio.

Alle mot 1

Lørdagssatsingen «Alle mot 1» er tilbake med en ny sesong. Selda Ekiz presenterer eksperimenter og oppgaver som seerne kan gjette på, mens Ole Rolfsrud er programleder i studio.

Foto: Geir Egil Skog / Nordisk Film TV/NRK

«Alle mot 1» ble lansert på NRK1 for et år siden og ble snart et populært samlingspunkt på lørdagene. Nå er det klart for en ny sesong av det direktesendte underholdningsprogrammet. Selda Ekiz og Ole Rolfsrud er programledere også denne gangen.

Deltaker vs. Norge

Hver uke møter vi en ny deltaker som skal gjette på utfallet av rare, morsomme og spektakulære eksperimenter. Samtidig kan TV-seerne prøve å komme nærmest riktig svar på oppgavene ved å spille via en egen app. Deltakerens svar blir målt opp mot snittet av svarene som kommer inn fra hele landet. Hvem kommer nærmest fasiten, deltakeren eller Norge?

Til sammen ligger det 100,000 kroner i premiepotten, som vinnes enten av deltakeren eller av en TV-seer som trekkes ut blant alle som har spilt via appen.

«Alle mot 1» sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu med publikum i salen.

Konseptet er utviklet av Nordisk Film TV og NRK og er også produsert i Danmark, Tyskland, Frankrike, Finland og Tsjekkia.

Vil du være publikum i studio? Les her.

Last ned appen

Alle mot 1
Foto: NRK

Du deltar i spillet ved å laste ned gratisappen «Alle mot 1». Den kan lastes ned både til iPhone og android. En ny og forbedret versjon av appen er nå tilgjengelig. Hvis du har lastet den ned i forrige sesong, må du oppdatere eller gjerne slette og laste ned på nytt, og registrere deg som bruker om igjen.

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

Program 1: Hilde Sanne

Alle mot 1

Hilde Sanne skal konkurrere mot hele Norge i "Alle mot 1".

Foto: Privat

Deltakeren i sesongpremieren er Hilde Sanne (35), født og oppvokst i Porsgrunn og bosatt i Holmestrand.

Hilde er mor til tre små barn og lærer på fjerde trinn ved Høvik barneskole i Lier. Tidligere het hun Hilde Karlsen, et navn mange vil kjenne fra elitehåndballen. Hilde spilte for Stabæk i mange år, men gav seg da hun fikk minstemann. I dag trener hun 2012-laget på «Gøy med ball» for Gullhaug IL.

Hilde har et sterkt konkurranseinstinkt og gleder seg til å utfordre seg selv i noe helt nytt.

Deltakeren i «Alle mot 1» har muligheten til å benytte seg av tre hjelpemidler underveis i sendingen. Hilde kan rådføre seg med et panel av kjendiser bestående av Mesternes mester-deltaker og tidligere håndballspiller Karoline Dyhre Breivang (38), komiker, programleder og musiker Alex Rosén (50) og Newton-programleder Lydia Gieselmann (23).

Hilde har også med seg et lag av egne hjelpere. Det består av hennes ektemann, en venninne og en kollega. Det siste hjelpemiddelet hun har, er å få vite hva gjennomsnittet av folk på hennes bosted Holmestrand har svart.