Alle mot 1, sesong 2 (7:10)

Uke 8 NRK1 lørdag 23. februar kl. 20.30

På sin egen fødselsdag skal Katarina Krigaar fra Tønsberg konkurrere mot hele Norge i «Alle mot 1».

Alle mot 1

Katarina Krigaar skal konkurrere mot hele Norge på sin egen fødselsdag.

Foto: Nordisk Film TV/NRK

Katarina bor med mann og tre små barn i Tønsberg og jobber som eksamenskonsulent. Samme dag som hun fyller 41 år, skal hun måle krefter med TV-seerne i «Alle mot 1». Her skal hun prøve å gjette på utfallet av åtte ulike eksperimenter og komme nærmere rett svar enn snittet av seerne, som gjetter via Alle mot 1-appen.

Teater er Katarinas store lidenskap. Hun elsker å leke og er over gjennomsnittet opptatt av humor, tull og tøys, Samtidig er hun glad i å tenke logisk, i orden og struktur. Kan kombinasjonen av lekenhet og analytiske evner ta Katarina helt til topps i «Alle mot 1»?

Les mer om «Alle mot 1»

Underveis kan Katarina konferere sitt eget hjelperpanel. Her har hun tatt med seg søsteren Tanja og to kolleger, Anett og Kristina.

I kjendispanelet møter vi denne kvelden tidligere snøbrettkjører og X Games-vinner Daniel Franck, TV 2-programleder Katarina Flatand og gamer og YouTube-stjerne Joachim Haraldsen, bedre kjent som Noobwork,

Som et tredje og siste hjelpemiddel kan Katarina få vite snittsvaret fra seerne i hjembyen Tønsberg i en av oppgavene.

Vil DU konkurrere mot Norge i siste program? Les her!

«Alle mot 1» sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu i Bærum med publikum til stede i salen.

Vil du være publikum i studio? Les her!

Last ned Alle mot 1-appen

Alle mot 1
Foto: NRK

Seerne deltar i spillet ved å laste ned gratisappen «Alle mot 1». Den kan lastes ned både til iPhone og android.

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

En ny og forbedret versjon av appen er nå tilgjengelig. Hvis du har lastet den ned i forrige sesong, må du laste ned den nye versjonen og registrere deg som bruker på nytt.

Dersom du opplever problemer med oppdateringen, anbefaler vi at du går inn i Alle mot 1-appen i Innspillinger>Apper. Her velger du Lagring og deretter Fjern data (el.l., avhengig av enhet). Deretter åpner du Alle mot 1-appen igjen. Merk at du må velge et bilde eller yrkessymbol/avatar for å fullføre registreringsprosessen.