Informasjon fra NRK

Alle mot 1, sesong 2 (5:10)

Uke 6 NRK1 lørdag 9. februar kl. 19.50

Amina er sosionom, lokalpolitiker i Arendal og trebarnsmamma. Nå skal hun konkurrere mot hele Norge i NRKs lørdagsunderholdning «Alle mot 1».

Alle mot 1

Amina Bitar fra Arendal er deltaker i «Alle mot 1» denne uka.

Foto: Nordisk Film TV/NRK

Hver lørdag står en ny deltaker i studio for å gjette på utfallet av åtte unike eksperimenter i direktesendingen «Alle mot 1». TV-seerne legger inn sine svar via Alle mot 1-appen. For deltakeren i studio gjelder det å komme nærmere fasiten enn snittsvaret fra Norge.

Les mer om «Alle mot 1»

Denne lørdagen møter vi Amina Bitar fra Arendal. Hun jobber som sosionom for NAV og sitter dessuten som vararepresentant i bystyret i hjembyen..

Amina elsker å leke med de tre barna sine og gleder seg stort til å delta i «Alle mot 1» sammen med døtrene Nora og Yara på 10 og 12 år. De er med i hjelperpanelet sammen med Aminas mor Ingrid.

I tillegg til hjelperne i familien kan Amina spørre kjendispanelet om råd. I sofaen denne lørdagen møter vi KrF-politiker Knut Arild Hareide, proffbokser og modell Anders Eggan og artist Ulrikke Brandstorp, kjent fra Stjernekamp..

I en av oppgavene kan Amina spørre hjembyen til råds, ved å få vite hva snittet av befolkningen i Arendal har svart.

Alle mot 1

Amina Bitar har en gutt på tre år og to jenter på 10 og 12 år. Jentene er med som hjelpere på sendingen sammen med Aminas mor Ingrid.

Foto: Nordisk Film TV/NRK

«Alle mot 1» sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu i Bærum med publikum til stede i salen.

Vil du være publikum i studio? Les her!

Last ned Alle mot 1-appen

Alle mot 1
Foto: NRK

Seerne deltar i spillet ved å laste ned gratisappen «Alle mot 1». Den kan lastes ned både til iPhone og android.

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

En ny og forbedret versjon av appen er nå tilgjengelig. Hvis du har lastet den ned i forrige sesong, må du laste ned den nye versjonen og registrere deg som bruker på nytt.

Dersom du opplever problemer med oppdateringen, anbefaler vi at du går inn i Alle mot 1-appen i Innspillinger>Apper. Her velger du Lagring og deretter Fjern data (el.l., avhengig av enhet). Deretter åpner du Alle mot 1-appen igjen. Merk at du må velge et bilde eller yrkessymbol/avatar for å fullføre registreringsprosessen.

Alle mot 1

Selda Ekiz og Ole Rolfsrud er klare med nye eksperimenter og stunts.

Foto: NRK