Informasjon fra NRK

Alle mot 1, sesong 2 (4:10)

Uke 5 NRK1 lørdag 2. februar kl. 19.50

Kjell Ove Hveding tar turen fra Sommarøy i Troms til for å konkurrere mot hele Norge i «Alle mot 1».

Alle mot 1

Kjell Ole Hveding er en kjent lokal ildsjel på Sommarøy. Nå skal han konkurrere mot seerne på direktesendt TV i «Alle mot 1» på NRK.

Foto: Privat /

Hver lørdag møter vi en ny deltaker som skal gjette på utfallet av spektakulære og morsomme eksperimenter i konkurranse med TV-seerne. Denne uka er det Kjell Ove Hveding (56) som overtar stafettpinnen.

Les mer om «Alle mot 1»

Kjell Ove er født og oppvokst på Sommarøy i Tromsø kommune og er en kjent lokal profil. Han har vært med på å bygge opp reiselivet på Sommarøy og har drevet hotell og landhandel der. I dag jobber han som coach for næringslivet.

For en del år siden var Kjell Ove med i «Det store korslaget» på TV 2. Der var han én av mange, men nå står han alene i konkurransen mot hele landet. Hvem kommer nærmet rett svar på de åtte oppgavene, Kjell Ove eller seerne?

«Alle mot 1» sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu i Bærum. Som i forrige sesong er programmet blitt et populært samlingspunkt på lørdagene. Forrige ukes sending hadde 714.000 seere og en seerandel på 53 prosent.

Vil du være publikum i studio?

Alle mot 1

Ole Rolfstud er programleder i studio og Selda Ekiz presenterer oppgavene som hele Norge skal gjette på.

Foto: Helene Kjærgård Kleiveland / Nordisk Film TV/NRK

Kjendispanelet

Helt alene er Kjell Ove ikke. I en av oppgavene kan han rådføre seg med kjendispanelet, Denne gang betår panelet av youtuber Malin Nesvoll, som tidligere gikk under navnet MakeupMalin, og fysiker, vitenskapsformidler og programleder Andreas Wahl, kjent fra NRK-programmet «Folkeopplysningen». Tredjemann på laget er Aleksander Walmann, frontfigur i Jowst og kjent blant annet fra MGP/ESC og Stjernekamp.

I den andre sofaen i studio sitter Kjell Oves tre barn, som han også kan spørre til råds: Jeanette Kristin Hveding Hustad (32), Monika Hveding Robertsen (30) og Johan Hveding (25).

Sist, men ikke minst kan Kjell Ove få hjelp av innbyggerne i Sommarøy ved å spørre om hva som er snittsvaret i kommunen på en av oppgavene.

Vil DU konkurrere mot Norge i siste program? Les her!

Last ned appen

Alle mot 1
Foto: NRK

Seerne deltar i spillet ved å laste ned gratisappen «Alle mot 1». Den kan lastes ned både til iPhone og android.

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

En ny og forbedret versjon av appen er nå tilgjengelig. Hvis du har lastet den ned i forrige sesong, må du laste ned den nye versjonen og registrere deg som bruker omigjen.

Dersom du opplever problemer med oppdateringen, anbefaler vi at du går inn i Alle mot 1-appen i Innspillinger>Apper. Her velger du Lagring og deretter Fjern data (el.l., avhengig av enhet). Deretter åpner du Alle mot 1-appen igjen. Merk at du må velge et bilde eller yrkessymbol/avatar for å fullføre registreringsprosessen.