Alle mot 1, sesong 2 (3:10)

Uke 4 NRK1 lørdag 26. januar kl. 19.50

Evy på 23 år er fra Arendal og studerer til tannlege. Nå skal hun konkurrere mot hele Norge på direktesendt TV i «Alle mot 1».

Alle mot 1

Evy Christine Lundgaard skal konkurrere mot hele Norge i «Alle mot 1».

Foto: Privat

Programlederne Ole Rolfsrud og Selda Ekiz er klare for nok en lørdag med spektakulære og morsomme oppgaver som hele Norge kan gjette på. Deltakeren i studio skal tippe utfallet av åtte ulike eksperimenter i konkurranse med TV-seerne, som legger inn sine svar via Alle mot 1-appen.

«Les mer om Alle mot 1»

Alle mot 1

Bli med og gjett: Selda Ekiz er tilbake med åtte nye elleville eksperimenter.

Foto: Helene Kjærgård Kleiveland / NRK

Deltakeren denne lørdagen heter Evy Christine Lundgaard. Hun er 23 år og går andre året på tannlegestudiet ved Det odontologiske fakultet i Oslo. Opprinnelig er hun fra Arendal, der hun blant annet har spilt på Grane håndball. Nå for tiden er er det gjerne triatlon hun driver med utenom studiene. Evy er en livlig og utadvendt jente med et særdeles sterkt konkurranseinstinkt.

Alle mot 1
Foto: Privat

Evy har med seg et panel av hjelpere som hun kan rådføre seg med i én av oppgavene. Panelet består av mamma Beate Unn Lundgaard, bestekompis Karsten Tønnesen og faren hans, familievennen Ingvar Tønnesen.

Kjendispanelet sitter også klar til å hjelpe Evy. Denne gangen møter vi NRK-profilene Mikkel Niva, Christian Borch og Heidi Marie Vestrheim.

Som siste hjelpemiddel kan Evy få vite hva som er snittsvaret fra befolkningen i hjembyen Arendal. Hun har også med seg en stor heiagjeng på rundt femti personer fra Arendal i salen.

«Alle mot 1» sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu med publikum i salen.

Vil du være publikum i studio? Les her.

Vil DU være deltaker i siste program? Les her!

Last ned appen

Alle mot 1
Foto: NRK

Seerne deltar i spillet ved å laste ned gratisappen «Alle mot 1». Den kan lastes ned både til iPhone og android.

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

En ny og forbedret versjon av appen er nå tilgjengelig. Hvis du har lastet den ned i forrige sesong, må du laste ned den nye versjonen. Vi anbefaler at du sletter gamle data og laster ned appen på nytt. Du må også registrere deg som bruker om igjen. Merk at du må velge et bilde eller yrkessymbol/avatar for å fullføre prosessen.

Her er en oppgave du kan prøve deg på før lørdagens sending:

Hvor mange liter vann blir værende i bøttene etter en runde i Spaceshoten? 🎢💦🤔Svar i «Alle mot 1»-appen allerede nå, og...

Publisert av NRK Underholdning Torsdag 24. januar 2019

Du kan svare i appen fram mot lørdagens sending. Fasiten får du underveis i programmet.