Voldtekt og voldtektsforsøk på Langhus

Oppsummert

En hviterusser er pågrepet i forbindelse med en voldtekt og et voldtektsforsøk i Follo. En jente i 20-årene ble overfalt og voldtatt natt til 28. juni i fjor etter at hun hadde gått av toget på Vevelstad stasjon rundt kl. 00.30. Voldtektsforsøket skjedde 8.oktober i år etter at en jente i 20-årene gikk av toget på Langhus stasjon. Hun ble holdt fast og forsøkt voldtatt, men gjerningsmannen ble forstyrret av forbipasserende.

  • Pågrep voldtektsmistenkt mann

    Politiet i Follo har pågrepet mannen som er etterlyst i forbindelse med en voldtekt og et voldtektsforsøk på Langhus i Akershus. – Pågripelsen skjedde på bakgrunn av tips fra publikum, og mannen sitter nå i varetekt ved Follo politistasjon i Ski, opplyser politiet.

  • Mann etterlyst for voldtekt

    Politiet etterlyser en mann i begynnelsen av 30-årene i forbindelse med en voldtekt og et voldtekstforsøk i Follo. Mannen er allerede siktet for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene ved Vevelstad stasjon i slutten av juni. Politiet mener det er samme mann som overfalt en kvinne ved Langhus stasjon natt til i går.

  • Kvinnen er avhørt av politiet

    Kvinnen som ble forsøkt voldtatt lørdag ble i dag avhørt av politiet. Det har ikke ført til nye opplysninger i saken. Politiet ønsker fortsatt kontakt med folk som har vært i området ved Gamle Vevelstad skole natt til lørdag.