NRK Meny

Siktet for voldtekt under kioskran

 • Vil ha voldtektssak bak lukkede dør

  I dag starter rettssaken etter at en 17 år gammel jente ble voldtatt mens hun var alene på jobb i en Narvesen-kiosk i Oslo før jul. Retten behandler nå en begjæring om at saken skal gå for lukkede dører, skriver VG.

 • Tenåringsgutter voldtektstiltalt

  To gutter på 16 og 17 år er tiltalt for å ha voldtatt en 15 år gammel jente på et hotellrom i Oslo i begynnelsen av desember. Dagen etter ble de to guttene pågrepet i forbindelse med et ran av en kiosk i sentrum, skriver Nettavisen. Den ene av guttene er tiltalt for å ha voldtatt tenåringsjenta som jobbet i kiosken.

  Fengslingsmøte
  Foto: Olav Døvik / NRK
 • Erkjenner straffskyld

  Den 16 år gammel gutten som er siktet for å voldtatt en 17 år gammel jente under et kioskran, har i avhør erkjent straffskyld. Jenta var alene på jobb da hun ble truet med en kniv. 16-åringen er varetektsfengslet på grunn av bevisforspillelsesfaren.

 • 17-åring fengslet i åtte dager

  En 17-åring er fengslet i åtte dager siktet for et kioskran i Oslo i helgen. Han erkjenner ranet ifølge forsvarer Håkon Åsli Skogstad. Også en 16-åring er siktet for å ha voldtatt en 17 år gammel jente under ranet. Han er varetektsfengslet i to uker og erkjenner ikke straffskyld.