NRK Meny
Normal

Satt i etsende væske

En kvinne ble skadet da hun satte seg i etsende væske i et bussete på linje 31. Les politiet logg fra det siste døgnet.

Fare: Etsende
Foto: Statens forurensingstilsyn

ROSENHOFF: En kvinne (27) som tok buss linje 31 fra Rosenhoff klokka 16.35, satte seg i etsende væske om bord i bussen. Som følge av dette pådro kvinnen seg etseskader og andre grads forbrenning. Kvinnen måtte deretter til behandling på legevakta, og saken vil bli anmeldt.

Kjørte buss uten gyldig førerkort

VÆKERØ: En mann (41) ble stoppet av politiet på E18 på Vækerø klokka 18.09 etter vinglete kjøring. Mannens førerkort viste seg å være klasse B, men kjøretøyet han kjørte var registrert som buss. Dermed måtte mannen parkere bussen, og det ble opprettet sak på stedet.

La seg til å sove i butikk

PALEET/KARL JOHANSGATE: En kvinne på 80 år la seg til å sove i en foretning på Paleet klokka 19.16. Kvinnen hadde vært på senteret hele dagen, og kunne ikke redegjøre for hvorfor hun sovnet i en av butikkene. Kvinnen ble transportert til politivakta av politiet. Kvinnens sønn sørget deretter for at hun kom seg hjem.

Stjålet bankkort kom til rette

BYPORTEN: Politiet kontrollerte en kvinne (18) og en albansk mann på Byporten klokka 18.25, som var i besittelse av et stjålet bankkort. Kvinnen hevdet å ha fått kortet av den albanske mannen, men det ble fort klart at kortet tilhørte en annen kvinne som ble frastjålet lommeboken i desember 2006. Deretter erkjente de to all skyld for forsøk på bedrageri.

Personran på Vaterland bru

GRØNLAND: En mann (41) kontaktet politiet etter at han ble ranet for penger på Vaterland bru klokka 19.59. Gjerningsmannen løp i retning Grünerløkka, og hadde følgende signalement: trolig pakistansk opprinnelse, ca. 175 cm høy, 20-25 år, sort/mørkblå jakke. Gjerningsmannen truet ikke med våpen. Den fornærmede mannen ble frarøvet rundt 180 kroner, og han anmelder hendelsen i ettertid.

Innbruddstyv tatt på fersken

SAGENE: Politiet pågrep en mann (37) for innbrudd i en bedrift i Sandakerveien klokka 21.57. Mannen hadde lagd hull i en rute og var på vei inn i en forretning, da han ble oppdaget og pågrepet av politiet.

Brann i kjeller - uvisst om brannårsak

BOGERUD: Klokka 21.12 fikk politi og brannvesen melding om en brann i en bygning på Bogerud. Det var usikkerhet omkring hvordan brannen oppsto, men det viste seg etter hvert at det hadde brent i en bod i kjelleren. Brannen ble slokket og 10 personer ble evakuert. Vitner hadde observert en ungdomsgjeng som var ukjent for beboerne, og som hadde forlatt stedet like før brannen. Brannvesenet gikk inn i bygget med varmesøkende kamera, og Krimvakta rykket også ut til åstedet for å undersøke hendelsen nærmere.

Kjørte bil i påvirket tilstand

SVARTDALSTUNNELEN: En kvinne (26) ble stoppet av politiet ved utgangen av Svartdalstunnelen klokka 23.47. Kvinnen hadde kjørt borti autovernet og påført bilen sin skader. Etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand måtte kvinnen ta en alkotest, og hun blåste rødt. Deretter ble kvinnen tatt med til arresten.

Pågrepet etter innbrudd i bil

SKIPPERGATA: En mann (30) ble pågrepet av politiet etter å ha brutt seg inn i en personbil klokka 00.47. Mannen var tydelig påvirket av rus, og det var usikkerhet om han hadde tatt seg inn i flere biler i området. Mannen ble kjørt til arresten.

Pågrepet for besittelse av narkotika

SAGENE: Etter at en melder kontaktet politiet og meldte fra om et mulig innbrudd klokka 02.23, kontrollerte politiet to personer i forbindelse med hendelsen. Det viste seg at den ene mannen (53) ikke hadde gjort noe straffbart og han ble dimittert fra stedet. Den andre mannen (38) var imidlertid i besittelse av narkotika, og han ble kjørt i arresten for nærmere avhør.