Mann siktet for drap etter funn av død kvinne i Eidsvoll

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en bil ved fylkesvei 33 i Eidsvoll tirsdag morgen.

Drap i Feiring i Eidsvoll

Politiet har satt i gang drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bil ved Feiring i Eidsvoll.

Foto: Jørn Tveter / NRK

Politiinspektør Åsmund Yli bekrefter overfor NRK at det er en kvinne som er funnet død i en norskregistrert personbil på fylkesvei 33. En mann i 30-årene er pågrepet på stedet og siktet for drap.

– Politiet er i en tidlig fase i etterforskningen hvor vi foretar vitneavhør og sikrer bevis. Det er skader på avdøde som tilsier at det er brukt en gjenstand. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Det vil videre etterforskning kunne gi oss mer informasjon om, sier politiadvokat Andreas Christiansen i Øst politidistrikt.

Den avdøde kvinnen er ennå ikke identifisert. Hvilken relasjon det er mellom offeret og den siktede er for tidlig å si noe om, skriver politiet i en pressemelding.

Politiet mener de kjenner identiteten til mannen som er siktet for drap. Den siktede mannen er fraktet til sykehus.

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet i en bil ved fylkesvei 33 i Eidsvoll tirsdag morgen.

Innsatsleder Anders Bru om pågripelsen.

Ber om tips

På grunn av omstendighetene rundt den døde kvinnen er mannen pågrepet og siktet for drap. Innsatsleder på stedet Anders Bru sier de har sperret av et stort område for å få arbeidsro.

– Dette er en ganske trafikkert vei og da er det en del jobb med å snu trafikken. Derfor har vi sperret av et stort område. Da får vi ro til å etterforske denne saken så godt som mulig.

Politiet ber om at personer som kan ha observert en sølvgrå Ford Focus stasjonsvogn ved fylkesvei 33 i tidsrommet mellom klokken tre og seks natt til tirsdag, tar kontakt med politiet på tipstelefon 459 74 768.

Laster kart, vennligst vent...

Kvinnen ble funnet død i en bil ved Feiring i Eidsvoll.

Etterforskes som drap

Politiet fikk melding om et trafikkuhell klokka 05.55. De fant kvinnen død i bilen klokka 06.16. Politiet bekrefter at bilen kjørte av veien, og at det er satt i gang drapsetterforskning.

Vitner forteller til Toten Blad at en person skal være skutt, men det kan ikke politiet bekrefte.

Politiet jobber nå med å avhøre vitner.

Vegtrafikksentralen meldte tidligere tirsdag morgen at fylkesvei 33 ved Sikkerlia var stengt på grunn av åstedsbefaring på stedet.

Teknikere på åstedet

Teknikere på åstedet.

Foto: Audun Braastad / NTB scanpix