NRK Meny
Hellerud drapsetterforskning
Foto: Nadir Alam / NRK

Mann (54) drept på Hellerud

Oppsummert

En mann i 50-årene ble funnet død av familiemedlemmer i sitt hjem i Hellerudgrenda på Hellerud i Oslo, torsdag 15. juni. Politiet tror mannen ble drept.

 • Drapsmistenkt i Oslo og Estland

  En 41 år gammel mann som er siktet for drap på en tyrkisk mann på Hellerud i Oslo i fjor sommer, etterforskes nå også for et drap i Estland, ifølge VG. Den 41-år gamle tyrkeren sitter nå varetektsfengslet i Norge.

 • Drapssiktet utlevert fra Bulgaria

  I juni ble en mann i 50-årene funnet drept i sitt hjem på Hellerud i Oslo. En tyrkisk mann i 40-årene er siktet for dette drapet, Mannen ble i går utlevert fra Bulgaria, opplyser politiet. Han vil bli fremstilt for varetektsfengsling i dag.

 • To pågrepet for Hellerud-drapet

  To menn er pågrepet i forbindelse med drapet av en 54 år gammel mann på Hellerud i Oslo. Mennene, som ble pågrepet i utlandet, er siktet for drap eller medvirkning til drap, opplyser politiet i en pressemelding. De vil ikke si hvor mennene ble tatt.

 • Drapsoffers bil er kommet til rette

  Bilen til mannen som ble funnet død i sitt hjem på Hellerud i Oslo torsdag, er kommet til rette. Et vitne fortalte politiet at bilen sto parkert ved et bingolokale på Ensjø, skriver VG.

 • Ingen mistenkte etter dødsfall

  Politiet i Oslo har ingen mistenkte etter at en mann ble funnet død i sitt hjem på Hellerud torsdag. Politiet mistenker at mannen ble drept. Ifølge Dagbladet vurderer politiet å gå ut med bilde av 50-åringen for å få flere opplysninger