NRK Meny
Normal

Voldtatt i pirattaxi

To kvinner skal ha blitt voldtatt i pirattaxien til en Trøgstadmann. Nå advares kvinner mot slik taxikjøring.

- Jenter bør ikke ta pirattaxi.

Det sier bistandsadvokat Gunhild Lærum som representerer en kvinne som skal ha blitt voldtatt i en pirattaxi av en Trøgstad-mann. 

 

En mann fra Trøgstad står tiltalt for å ha voldtatt to kvinner. I følge tiltalen skal den 29-år gamle pirattaxisjåføren ha voldtatt to kvinner med to års mellomrom.

 I følge tiltalen skal mannen ha voldtatt en kvinne på Romerike og en i Askim. Det var DNA bevis som førte politiet til mannen. Han nekter sttraffskyld.

- Ikke første saken min

Nå advarer bistandsadvokat Gunhild Lærum kvinner mot å ta slik taxi, og mener det er særlig viktig at denne type saker kommer frem i lyset.

- Det er veldig mange jenter som tar pirattaxi, og det er derfor veldig viktig å få offentlighet om hva som kan skje, for dette er ikke den første voldtekten i pirattaxi jeg har som advokat, sier Lærum.

Den tiltalte nekter straffskyld.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ingen skadet i brann i Aremark

    Klokken 01.30 opplyser politiet i Østfold at alle beboerne i bolighuset på Fange er ute. Ingen skal være skadet som følge av brannen. Brannvesenet driver slukking på stedet.

  • Boligbrann i Aremark

    Aremark brannvesen melder i 01.00-tiden natt til tirsdag har rykket ut til Fange i Østfold, hvor det er brenner i et bolighus.

    Laster Twitter-innhold