NRK Meny
Normal

Voldtatt i pirattaxi

To kvinner skal ha blitt voldtatt i pirattaxien til en Trøgstadmann. Nå advares kvinner mot slik taxikjøring.

- Jenter bør ikke ta pirattaxi.

Det sier bistandsadvokat Gunhild Lærum som representerer en kvinne som skal ha blitt voldtatt i en pirattaxi av en Trøgstad-mann. 

 

En mann fra Trøgstad står tiltalt for å ha voldtatt to kvinner. I følge tiltalen skal den 29-år gamle pirattaxisjåføren ha voldtatt to kvinner med to års mellomrom.

 I følge tiltalen skal mannen ha voldtatt en kvinne på Romerike og en i Askim. Det var DNA bevis som førte politiet til mannen. Han nekter sttraffskyld.

- Ikke første saken min

Nå advarer bistandsadvokat Gunhild Lærum kvinner mot å ta slik taxi, og mener det er særlig viktig at denne type saker kommer frem i lyset.

- Det er veldig mange jenter som tar pirattaxi, og det er derfor veldig viktig å få offentlighet om hva som kan skje, for dette er ikke den første voldtekten i pirattaxi jeg har som advokat, sier Lærum.

Den tiltalte nekter straffskyld.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stenbrudd fredet på Kråkerøy

    Stenbruddet på Store Råholmen utenfor Kråkerøy ble fredet i ettermiddag. På Store Råholmen ble det hugget stein både til Hitler og til statue av president Roosvelt. Her møtes verdenshistorien, sa Riksantikvar Jørn Holme under fredningsseremonien i ettermiddag.

  • Håper å åpne Askimporten i dag

    Statens Vegvesen regner med at Askimporten tunnel på E18 snart kan åpnes for trafikk. Tunnelen har vært stengt helt siden uværet på fredag. De siste delene er på vei til Askim, melder Statens Vegvesen.