NRK Meny
Normal

Vinterferie i skibakken!

NRK Østfold besøkte i Middagsåsen i Våler i vinterferien.

Denne uken har det vært vinterferie for skoleelevene i Østfold, og derfor har det vært større pågang i bakkene i Østfold, både Kjerringåsen og Middagsåsen.

HØR: Reportasje fra Middagsåsen

En av lederne i Middagsåsen, Christoffer Toverød, er godt fornøyd.

– Vi merker ganske godt at det er vinterferie, for å si det sånn, smiler han.

NRK Østfold var nylig på besøk, og snakket med flere av de fornøyde utøverne.

Det var stor trivsel blant de unge, og mange av foreldrene koste seg sammen med barna sine.

– Sunn aktivitet

Christoffer Toverød syntes det er fint at snøen har holdt seg så lenge i år, og at skoleelevene for benyttet vinterferien sin på en ordentlig måte.

– Det er veldig sunt å komme seg ut og være i aktivitet. Jeg håper nå at vi er så heldige at snøen holder seg til påske, slik at mange kan besøke oss i påskeferien, smiler han.

Ledere og ansatte i Middagsåsen skal gjøre alt for å holde på snøen lengst mulig, og de gir seg ikke før snøen smelter..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stortingspolitiker frikjent

    Tage Pettersen er frikjent av lagmannsretten. Stortingspolitikeren ble saksøkt av Niels J. Wiig for ærekrenkelser mens han var ordfører i Moss. Grunnen var at kommunen anmeldte Wiig for grovt underslag etter en konkurs og sendte ut en pressemelding om dette. Politiet har senere henlagt saken mot Wiig, men han nådde likevel ikke opp i søksmålet mo den tidligere ordføreren. Også søksmålet mot Even Rønvik ble avvist av lagmannsretten.

  • Ung midtstopper klar for Sarpsborg

    Sarpsborg 08 har i dag signert midtstopper Bjørn Inge Utvik fra Sogndal på en treårskontrakt. Det forteller klubben i en pressemelding. Utvik er bare 21 år gammel, men har likevel god erfaring med nærmere 70 kamper på øverste nivå i Norge.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08