NRK Meny
Normal

Vidar er ikke lenger savnet

Vidar Bruntvedt har ringt politiet, og etter samtalen mener Østfold politidistrikt at det ikke er nødvendig å lete etter 25-åringen fra Vestlandet lenger.

Vidar Bruntvedt savnet

Vidar Bruntvedt har ringt politiet, og de regner ham ikke lenger som savnet.

Foto: Privat

Det ble startet en leteaksjon fredag ettermiddag, siste observasjon av Bruntvedt var da gjort for åtte dager siden i Bydalen i Fredrikstad.

– Vi har gjennomført søk med hunder og mannskap i området han sist ble sett i. Så vidt vi vet har han ikke etterlatt seg elektroniske spor siden 13. mars, sa fungerende krimsjef i Fredrikstad-politiet, Rune Albertsen, til NRK i går.

I dag kan operasjonsleder Villy Meier i Østfoldpolitiet fortelle at Bruntvedt har snakket med dem selv på telefon, og politiets konklusjon er at det var en mann ved sine fulle fem og i god form som tok kontakt.

Ved godt mot og har det bra

– Vi har ikke fysisk kontroll på hvor han er, men han er ved godt mot og har det bra, og virker oppegående, sier Meier.

– Han er ikke lenger å anse som savnet.

Familien er informert.

– Han fortalte at han har avtaler til uka. Han har ikke sagt hva han har hold på med de siste dagene, men det har for så vidt ikke så stor interesse for oss. Det viktige er at han er ved god helse, avslutter Meier.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Storseier for 08

    Dagens treningskamp mellom Sarpsborg 08 og FFK endte til slutt 4–0 til hjemmelaget. Kristoffer Normann Hansen, Rashad Muhammed, Ismaël Coulibaly og Gaute Vetti stod for skåringene.

  • Stoppet manipulert smuglerbil

    Tollerne på Ørje har holdt tilbake en smuglerbil etter en rutinekontroll i går ettermiddag. Bilen var lastet med nesten 1500 liter øl og 228 liter brennevin, og hadde et modifisert fjæringssystem, opplyser Tolletaten. To polakker kjørte bilen og saken er nå oversendt politiet.