NRK Meny
Normal

Gikk til topps i NM for Ungdomsbedrift

Ungdomsbedriften qb UB fra Glemmen videregående skole vant pris på NM for Ungdomsbedrift 2014.

Anders Slettevold

Daglig leder i qb UB, Anders Slettevold, sammen med prisutdeler Haakon Dahl, daglig leder i Kitchen

Foto: Kaja Baardsen/Ungt Entreprenørskap

Bedriften qb UB vant prisen for beste logo på Norgesmesterskapet for Ungdomsbedrift 2014.

Prisen var forhåndsjuryert av dommere fra reklamebyrået Kitchen. Daglig leder Anders Slettevold i qb UB var invitert til NM for å motta prisen.

– Det er fantastisk at vi vant over så mange flinke ungdomsbedrifter. Denne seieren tar vi med oss videre. Tusen takk til juryen! sier Slettevold i en pressemelding.

– Ta kontakt!

Det var daglig leder Haakon Dahl i Kitchen som delte ut prisen. Han har også sittet i juryen og var tydelig imponert over vinnerbidraget.

– Dere kommer til å nå langt, og når dere har fått noen flere års skolegang på baken
håper jeg dere tar kontakt for en prat! sa Dahl før han ga Slettevold sitt eget visittkort.

Her er jurybegrunnelsen:

«Dette er den beste tanken. Det er gøy å se hvor de har begynt og hvor de har endt. De har litt å gå på hva gjelder presentasjonen, men juryen har tatt hensyn til at de går på skolen. Juryens jobb handler om å identifisere de beste ideene og hodene. Presentasjon kan dere sikkert lære dere etter hvert, men en god og gjennomtenkt idé er unikt og det reklame- og designbyråer leter etter. Å se hvordan de har lekt seg med tredimensjonale former brettet i papir for å finne logoen så både lekent og gøy ut.»

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkaos i Fredrikstad

    Det er store trafikale problemer i Fredrikstad fordi Værstebrua har kilt seg i åpen stilling. Politiet skriver på Twitter at de er på vei til stedet.

  • Mann anmeldt etter E6-ulykke

    Føreren av bilen som kolliderte på E6 i Rygge, en mann i 40 årene, er anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand, skriver politiet på Twitter. Mannen er også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Føreren fremstår som uskadd, opplyser politiet.