NRK Meny
Normal

Ung mann ranet i «pirat-taxi»

Politiet leter søndag etter en større mørk blå Toyota, etter at en ung mann ble ranet på vei fra Fredrikstad søndag morgen.

Ifølge operasjonsleder Hans Martin Nygårdsmoen i Østfold politidistrikt, ble mannen truet til å gi fra seg bankkort og kontanter av to menn.

– Ble jaget ut av bilen

Politiet fikk melding om ranet klokken 04.25 søndag morgen.

Mannen har forklart til politiet at han tok såkalt «pirat-taxi» fra Fredrikstad til Sarpsborg, og omlag halvveis skal turen ha utviklet seg til et ran.

– Da de nærmet seg Årum ble han truet til å gi fra seg bankkortet og en mindre pengesum, før han ble jaget ut av bilen, forklarer operasjonslederen.

– Leter etter bil

Videre forklarer Nygårdsmoen at det var to menn, antagelig østeuropeere som ranet mannen.

– De var omlag 30 år og kjørte en mørk større Toyota. Fornærmede hadde sett bilen i Fredrikstad flere ganger i løpet av natta.

Nå ønsker politiet at folk som kan ha opplysninger om bilen tar kontakt med dem på telefon 02800.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Selger tomt ved flyplassen

    Investorene Terje Høili og Arvid Ryen avslutter flyplassengasjementet, og har lagt ut et tomteområde vis-à-vis terminalbygget i Rygge for salg. Det skriver Moss Avis. Rørskogen næringsområde er på 50 mål og har en prisantydning på 60 millioner kroner.

  • God kapasitet på innfartsparkering

    Statens vegvesen oppfordrer flere bilister som kommer sørfra inn mot Oslo til å bruke innfartsparkeringene ved E6, og ta buss videre derfra. Kapasiteten er fortsatt god både ved Tusenfryd og på Vinterbro, sier prosjektleder i Vegvesenet, Hilde Ulvik.