NRK Meny
Normal

Ubudne gjester forstyrret bryllupsfest

To berusede menn dukket opp i et bryllupsselskap i Gamlebyen i Fredrikstad og begynte å slåss med flere av gjestene natt til søndag.

Politibil - illustrasjon

Politiet i Østfold har hatt litt å gjøre i løpet av natten.

Foto: Illustrasjonsfoto

To ubudne gjester dukket opp i bryllupet. De lagde kvalme og begynte å slåss med noen av bryllupsgjestene.

Politiet ble varslet om hendelsen 20 minutters tid etter klokken fire. Da politiet kom til stedet var de to forsvunnet. Ingen ble skadet som følge av slagsmålet, melder politiet.

Laster Twitter-innhold

Mer slåssing

Slåssing var det også i Askim sentrum i natt. En 20-åring fra Spydeberg endte i arresten, en annen person ble bortvist fra sentrum.

I Moss ble en mann i 20-årene pågrepet etter å ha sparket en politimann. Mannen var i klammeri med en annen kar på et utested. Da politiet kom til stedet sparket mannen til en av politimennene uten at denne ble skadet. Mannen er anmeldt for vold mot politiet og ble satt i arresten over natten.

Kvart over tre i natt ble en mann i slutten at tenårene innbrakt av politiet fra Borgenhaugen i Sarpsborg. Han hadde vært i klammeri med kjæresten. Mannen, som var beruset, er anmeldt for å ha hindret politiet i sitt arbeid.

Innbrudd i Halden

Klokken fem på morgenkvisten gikk alarmen i en optikerforretning i Halden sentrum. Politiet ble varslet fra alarmselskapet. Da politiet kom til stedet kort tid etter fant de en knust rute i inngangsdøren. Det ser ut til at det er stjålet solbriller. Politiet søkte med hund i området, men kan foreløpig ikke melde om resultat av søket.

Klokken halv tre i natt oppdaget beboere i et bolighus i Aremark et branntilløp. De klarte å slokke brannen selv. Ingen personer ble skadet. Røykskader gjorde at beboerne måtte finne andre steder å tilbringe resten av natten.

En mann i 20-årene ble anmeldt for å kjøre bil uten førerkort i Halden ved ettiden i natt. Kort tid senere ble en kvinnelig bilfører stanset i samme by, mistenkt for promillekjøring. Politiet sørget for at det ble tatt nødvendige prøver av kvinnen og beholdt førerkortet hennes.

I Råde er det oppdaget tyverier av undervannshus til båtmotorer. På Søndre Tasken hyttefelt er det forsvunnet sju slike undervannshus. Tyveriene må ha skjedd i tidsrommet fra forrige søndag til tirsdag, melder politiet i Østfold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 22:55-nyhetene her

    Renée Nilsen gir deg nyhetene fra Østfold klokka 22:55.
  • Ny type kunstgress i Råde

    Råde idrettslag skal legge en helt ny type kunstgress på den nye banen i Råde idrettspark. Det nye kunstgresset inneholder sand og ikke gummigranulat. Klubben håper å bli en foregangsklubb, sier prosjektleder Ole-Petter Westheim. Gresset skal være ferdig til sommerferien.