NRK Meny
Normal

Travelt vårdøgn i byene

Varmt vær lokket fram folk på både godt og vondt i går. Politiet melder om mange oppdrag i Østfoldbyene lørdag og natt til søndag.

Først ute var to menn i Fredrikstad, som forstyrret den offentlige orden i Fredrikstad sentrum midt på dagen. De ble bortvist fra stedet av politiet. En snau time senere skjedde det samme med en mann som var ansvarlig for en ordensforstyrrelse på et utested i Moss.

Halden-politiet pågriper en mann i sentrum etter at han ikke vil etterkomme politiets pålegg.

Litt etter klokken 02 i natt stanser politiet i Fredrikstad en bilist, som viser seg å ikke ha førerkort, og samtidig over lovlige verdier av alkohol i blodet. Et kvarter senere blir flere russebiler bedt fjerne seg fra Østfoldhallen etter klager om bråk.

I løpet av den neste timen anmelder politiet to personer for urinering i Fredrikstad sentrum. To menn vises også bort fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Klokken 0345 natt til søndag er det bråk utenfor serveringsstedet Stallen i Rakkestad. Politiet anmelder en mann for legemsfornærmelse.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.