NRK Meny
Normal

To barn i bilen som traff stolpe

En familie på fire, deriblant to barn, satt i bilen som traff en stolpe på Rådesletta. Alle utenom sjåføren slapp unna uten alvorlige skader. Føreren skal ha forsøkt å kjøre inn til siden på grunn av smerter.

Ambulanse

foto: arkiv

Foto: Rainer Prang / NRK

Føreren av ulykkesbilen på riksvei 110 i Råde forsøkte ifølge politiet å kjøre inn til siden på grunn av smerter i brystet. I stedet traff han en stolpe ved siden av veien.

I baksetet satt familiens barn på åtte og to og deres mor. Alle ble tatt med til legevakta for sjekk, ifølge politiet, men det er ikke meldt om skader på andre enn mannen som kjørte bilen. Han er kjørt til sykehus.

Ulykken skjedde rett før klokken 15, torsdag ettermiddag. Veien skal nå være ryddet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Åtte evakuert etter ulmebrann

    Åtte personer er evakuert fra en leilighet i Helgerødgata i Moss, hvor en stråleovn startet en ulmebrann. Fire er sendt til legevakt etter å ha fått i seg røyk, melder politiet lørdag morgen. Nødetatene er på stedet.

    Laster Twitter-innhold
  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen