Normal

Voldtatt og holdt innesperret i åtte og en halv time

Mandag må den 26 år gamle voldtektstiltalte møte i Moss tingrett.

– Han rev av henne klærne på overkroppen mens hun ropte om hjelp. Så tok han tak i armene hennes og førte henne inn i leiligheten sin i Moss, lyder det i tiltalen fra statsadvokat Nina Prebe.

Tapet og bundet fast

Deretter kommer en svært brutal beskrivelse av et langvarig og stygt overgrep mot kvinnen.

Blant annet står det at han skal ha tapet og bundet henne fast, tapet hennes munn og lagt en pute over hodet slik at hun fryktet for sitt liv.

Ifølge tiltalen skal overgrepene ha vart fra klokken 03:30 på morgenen, til klokken 12:00 på formiddagen en januardag i fjor.

Risikerer over seks års fengsel

På grunn av at 26-åringen fra Moss skal ha holdt kvinnen fanget i så mange timer, er han også tiltalt etter straffelovens paragraf 223, frihetsberøvelse.

Nå risikerer han over seks års fengsel. Det er satt av tre dager til saken, som starter i Moss tingsrett mandag. Mannen forsvares av advokat Even Rønvik.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kl. 23.00: Siste nytt fra Østfold

  • Kvinne knivstukket i Moss

    En dame i 50-årene er kjørt til sykehuset på Kalnes etter å ha blitt knivstukket i en privatbolig ved Vesthellinga i Moss i kveld. Gjerningsmannen ble raskt pågrepet. Kvinnen er innlagt med flere stikkskader, men det er foreløpig ukjent hvor hardt skadet kvinnen er.