NRK Meny
Normal

Tente på sønnen

Den eldre kvinnen fra Moss dynket først sønnen i sprit. Deretter tente hun på ham.

Nå må kvinnen møte i retten, skriver Moss Dagblad.

I respirator i 98 døgn

Episoden skjedde etter en krangel mellom de to i 2004. 

Sønnen pådro seg alvorlige brannskader på 40 prosent av kroppen. Han skal også ha fått varige lunge- og hudskader, og han måtte amputere to fingre.

Mannen lå 98 døgn i respirator ved brannskadeavdelingen på Haukeland sykehus i Bergen.

Gammel sak

Karianne Hulaas som er mannens bistandsadvokat, sier til Moss Dagblad at hun er oppgitt over hvor lang tid det har tatt å ta ut tiltale mot moren.

- Jeg slår meg til panna og er overrasket over hvor lang til de har brukt på denne saken. Først i november kommer den opp. Det er to og et halvt år etter at episoden fant sted. Det synes jeg er svært kritikkverdig. Dette har vært svært belastende for min klient, sier hun til avisen.

Moren (79) må møte i Moss tingrett 15. og 16. november.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Over 12 000 dårlige betalere

    7,3 prosent av folk i Østfold har en eller flere inkassovarsler eller andre betalingsanmerkninger. Det viser tall fra betalingsselskapet Lindorff, offentliggjort av Dagsavisen. Bare Finnmark har en høyere andel enn Østfold. I de fire største kommunene har til sammen 12 407 personer en total gjeld med anmerkninger på nesten 1,6 milliarder kroner.

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi