NRK Meny
Normal

Tarik blir i FFK

Det blir ikke Serie A-spill på FFKs landslagsspiss etter at han bestemte seg for å bli i Fredrikstad. Det meldte hans agent, Tore Pedersen på Twitter i kveld.

Tarik vraker Serie A

FFKs Tarik Elyounoussi vraker italienske Pescara og blir værende i FFK.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Etter både å ha vært og sett på forholdene i Italia og bestått den medisinske sjekken, endte det likevel med at Tarik bestemte seg for å bli i Plankebyen.

Han vraker dermed nyopprykkede Pescara til fordel for rødt og hvitt.

Han blir derfor ikke lagkamerat med Birkir Bjarnason som har gått på lån fra Viking til den nyopprykkede klubben tidligere i år.

Bestod legesjekk

I juni tok den italienske Serie A-klubben Pescara kontakt med FFK angående et mulig kjøp av spissen.

FFK godtok også et formelt bud på juvelen.

Etter å ha vært i Italia og sjekket ut forholdene rundt klubben og sågar bestått legesjekken, ble det altså ikke Serie A-spill på Elyounoussi.

Avventet

I slutten av forrige måned kunne han fortelle til NRK Østfold at han avventet situasjonen og ikke ville ta en forhastet beslutning.

På dette tidspunkt ville heller ikke FFK-trener Trond Amundsen uttale seg nevneverdig angående en overgang.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • VG: Brattset var Norges beste

    Kari Brattset fra Varteig blir utpekt til Norges beste spiller i VM-finalen av VG. Avisa mener hun leverte fantastisk forsvarsspill i kampen Norge tapte mot Frankrike. Hun kalles også en av norsk håndballhistories beste mesterskapsdebutanter.

  • Mål for Elyounoussi

    Mohamed Elyonoussi tegnet seg på scoringslisten for Basel etter 25 minutter av oppgjøret mot Grasshopper i den sveitsiske ligaen. Målet var sarpingens femte nettkjenning for sesongen. Basel vant til slutt kampen 2-0.