NRK Meny
Normal

Stjernen rykket forbi Sparta

Stjernen slo Lillehammer 5-2 i eliteserien ishockey..

Nå skiller bare sju poeng fra 3.- til 8.-plass. Kampen om seeding i sluttspillet tegner til å bli mest spennende i serieinnspurten. Stavanger er ni poeng foran serietoer Lørenskog, som igjen er 13 foran tredjeplasserte Vålerenga.

Mellom Sparta på siste sluttspillplass er det ti poeng ned til Manglerud Star. Derimot er det tett som hagl blant lagene som kjemper om hjemmefordel og gunstigere motstandere i sluttspillet.

Stjernen passerte med sin seier nabo Sparta og klatret til 7.-plass. Lillehammer mistet sjansen til å klatre til 3.-plass. Etter en målløs 1. periode var det Lillehammer som tok ledelsen, men tre Stjernen-mål på 1.42 minutt vendte kampen. Daniel Hallstrom, Nick Jones og Viktor Backman sørget for 3-1. Senere økte Peter Wennerstrom og Niklas Broms.

Alle Stjernen-målene kom i løpet av bare 9.16 minutter i midtperioden. Lillehammer reduserte i slutten av første periode og tidlig i den siste perioden (i fem mot tre), men til ingen nytte. Tross mange utvisninger tok Stjernen seieren. (©NTB)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Full og kranglete

    Full og kranglete blir en mann i 20-årene bortvist fra Fredrikstad sentrum ved 02-tiden i natt. Kort tid etter dukker mannen opp igjen på samme utested enda mer beruset og enda mer kranglete. Mannen ble tatt med til fyllearresten. Han er nå anmeldt for ikke å etterkomme pålegg og vil bli bøtelagt for dette.

  • Tyv tatt på fersken

    En tyv tok seg inn på en bensinstasjon på Borgenhaugen i Sarpsborg ved 02-tiden i natt. En ansatt på bensinstasjonen konfronterer butikktyven. Tyven svarer med å kaste gjenstander på den ansatte og forsvinner fra stedet. Politiet har en god beskrivelse av gjerningsmannen. Den ansatte fikk ryggsmerter etter hendelsen.