NRK Meny
Normal

Stjernen rykket forbi Sparta

Stjernen slo Lillehammer 5-2 i eliteserien ishockey..

Nå skiller bare sju poeng fra 3.- til 8.-plass. Kampen om seeding i sluttspillet tegner til å bli mest spennende i serieinnspurten. Stavanger er ni poeng foran serietoer Lørenskog, som igjen er 13 foran tredjeplasserte Vålerenga.

Mellom Sparta på siste sluttspillplass er det ti poeng ned til Manglerud Star. Derimot er det tett som hagl blant lagene som kjemper om hjemmefordel og gunstigere motstandere i sluttspillet.

Stjernen passerte med sin seier nabo Sparta og klatret til 7.-plass. Lillehammer mistet sjansen til å klatre til 3.-plass. Etter en målløs 1. periode var det Lillehammer som tok ledelsen, men tre Stjernen-mål på 1.42 minutt vendte kampen. Daniel Hallstrom, Nick Jones og Viktor Backman sørget for 3-1. Senere økte Peter Wennerstrom og Niklas Broms.

Alle Stjernen-målene kom i løpet av bare 9.16 minutter i midtperioden. Lillehammer reduserte i slutten av første periode og tidlig i den siste perioden (i fem mot tre), men til ingen nytte. Tross mange utvisninger tok Stjernen seieren. (©NTB)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Misbrukte tilgang

    Ansatte ved arkivavdelingen i Moss kommune har flere ganger det siste året misbrukt at de har tilgang på sensitive opplysninger om medarbeidere, skriver Moss Avis. Ansatte har innrømmet at de har misbrukt tilganger for innsyn, uten at de hadde behov for dette for å utføre arbeidsoppgaver.

  • Ryddet på E6

    Bilen som hadde stanset i høyre felt på E6 ved Kambo har blitt fjernet, og veien er nå helt åpen for trafikk.