NRK Meny
Normal

Stjernen rykket forbi Sparta

Stjernen slo Lillehammer 5-2 i eliteserien ishockey..

Nå skiller bare sju poeng fra 3.- til 8.-plass. Kampen om seeding i sluttspillet tegner til å bli mest spennende i serieinnspurten. Stavanger er ni poeng foran serietoer Lørenskog, som igjen er 13 foran tredjeplasserte Vålerenga.

Mellom Sparta på siste sluttspillplass er det ti poeng ned til Manglerud Star. Derimot er det tett som hagl blant lagene som kjemper om hjemmefordel og gunstigere motstandere i sluttspillet.

Stjernen passerte med sin seier nabo Sparta og klatret til 7.-plass. Lillehammer mistet sjansen til å klatre til 3.-plass. Etter en målløs 1. periode var det Lillehammer som tok ledelsen, men tre Stjernen-mål på 1.42 minutt vendte kampen. Daniel Hallstrom, Nick Jones og Viktor Backman sørget for 3-1. Senere økte Peter Wennerstrom og Niklas Broms.

Alle Stjernen-målene kom i løpet av bare 9.16 minutter i midtperioden. Lillehammer reduserte i slutten av første periode og tidlig i den siste perioden (i fem mot tre), men til ingen nytte. Tross mange utvisninger tok Stjernen seieren. (©NTB)

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sanner avgjør navnestrid

    Fredag møter kommunalminister Jan Tore Sanner representanter for Rømskog og Aurskog Høland kommuner, for å avgjøre navnet på den nye sammenslåtte kommunen. De to kommunene er uenige om hva den nye kommunen skal hete. Kommunestyret i Rømskog har vedtatt navnet Setten, mens Aurskog Høland mener kommunen bør hete Aurskog Høland.

  • Stoppet med spritkanner

    En mann fra Romania ble tatt med seg tre 10-literskanner med brennevin av uviss opprinnelse, da han krysset grensen på den gamle Svinesundsbrua fredag kveld. Han hadde også med en del flasker vodka og 11.000 sigaretter. Mannen, som kjørte en svenskregistrert bil, hevdet at han var på vei til Oslo for å besøke en venn.