NRK Meny
Normal

Speilblanke veier – kjør forsiktig

Svært glatte veier har ført til en rekke utforkjøringer. Politiet ber bilistene om å kjøre forsiktig.

Glatte veier

GLATT: Glatte veier har ført til flere utforkjøringer i distriktet lørdag formiddag. Etter klokka 11 i dag kjørte en bil inn i en stolpe i Lysernveien i Hobøl. Alle nødetater ble tilkalt. Ingen er alvorlig skadd.

Foto: Freddie Larsen

Underkjølt regn har ført til svært glatte veier i Østfold. I morgentimene har flere biler kjørt av veien. Politiet meldte lørdag formiddag om at en bil hadde kjørt av veien i Rakkestadveien i Eidsberg.

Ingen er alvorlig skadd i utforkjøringene, men en person er sendt til legevakt etter en ulykke i Spydeberg lørdag morgen.

Politiet ber bilistene om å kjøre forsiktig.

Laster Twitter-innhold

Vegtrafikksentralen øst melder også om svært glatte veier særlig i indre Østfold, og det blir saltet fortløpende.

I grøfta

FLERE UTFORKJØRINGER: Rett etter klokka 12 fikk politiet melding om at en bil hadde havnet i grøfta i Rakkestadveien i Eidsberg. Ingen er alvorlig skadd.

Foto: Freddie Larsen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Deler av Østfoldbanen stengt

    Østfoldbanen mellom Fredrikstad og Sarpsborg er lørdag kveld stengt for trafikk grunnet en signalfeil, melder Bane NOR. Det gir forsinkelser og innstilte tog. Det er ikke klart når feilen blir rettet.

    Laster Twitter-innhold
  • Bil snurret på E6 ved Rygge

    En bil har snurret rundt på E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Rygge/Karlshus, melder politiet på Twitter. Det skal ikke være personskade.