Speilblanke veier – kjør forsiktig

Svært glatte veier har ført til en rekke utforkjøringer. Politiet ber bilistene om å kjøre forsiktig.

Glatte veier

GLATT: Glatte veier har ført til flere utforkjøringer i distriktet lørdag formiddag. Etter klokka 11 i dag kjørte en bil inn i en stolpe i Lysernveien i Hobøl. Alle nødetater ble tilkalt. Ingen er alvorlig skadd.

Foto: Freddie Larsen

Underkjølt regn har ført til svært glatte veier i Østfold. I morgentimene har flere biler kjørt av veien. Politiet meldte lørdag formiddag om at en bil hadde kjørt av veien i Rakkestadveien i Eidsberg.

Ingen er alvorlig skadd i utforkjøringene, men en person er sendt til legevakt etter en ulykke i Spydeberg lørdag morgen.

Politiet ber bilistene om å kjøre forsiktig.

Laster Twitter-innhold

Vegtrafikksentralen øst melder også om svært glatte veier særlig i indre Østfold, og det blir saltet fortløpende.

I grøfta

FLERE UTFORKJØRINGER: Rett etter klokka 12 fikk politiet melding om at en bil hadde havnet i grøfta i Rakkestadveien i Eidsberg. Ingen er alvorlig skadd.

Foto: Freddie Larsen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Alt for fort i 90-sone i tunnel

    UP har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en bilist som ble målt i 127 km/t i sørgående retning i Nordbytunnelen. Bilføreren er en Oslo-kar i 30-årene.

  • Lurte menn i sex-felle

    En 18 år gammel kvinne og en 27 år gammel mann erkjente i dag straffeskyld for å ha satt opp en sex-felle i Halden tidligere i år. Via datingsider på nettet avtalte kvinnen å møte flere menn for sex mot betaling. Men da mennene møtte opp, ble de angrepet av kvinnens kjæreste og frastjålet penger og mobiltelefoner.