NRK Meny
Normal

Slått ned med flaske og kjepp

Politiet leter etter to ungdommer etter slåssing ved NTP-kaia på Trosvik i ettermiddag.

Politiet fikk melding ca. klokken 15:40 om at to eller flere personer var involvert i en slåsskamp. Etter kort tid lå en person skadet, mens to la på sprang, opplyser operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt.

Opptrinnet skjedde på NTP-kaia ved Trosvikstranda. Stedet er kjent for politiet som et område der det ofte samles «drikkelag», som politiet kaller det – spesielt når været er bra.

– Offeret er en mann i 30-årene, sier Schie, han er kjørt til sykehus med slagskader.

Mannen skal ha blitt slått med flaske og kjepp, fortsetter operasjonssentralens leder. Skadene er ikke alvorlige, etter det politiet vet.

De to som ble sett løpende fra stedet er ungdommer av somalisk opprinnelse, og politiet har så langt ikke fått tak i dem. Politiet ønsker informasjon og tips fra dem som kan ha sett de to.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Promillekjørte med barn i bilen

    En kvinne i 40-åra er anmeldt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand med tre mindre barn i bilen i Sarpsborg søndag kveld. Kvinnen tilsto å ha tatt sterke medisiner. Førerkortet er beslaglagt og barnevernet er orientert, melder politiet.

    Laster Twitter-innhold
  • Oppfordrer til Donald-klikk

    Flere Østfold-politikere oppfordrer folk om å stemme på Fredrikstad som en by som får en egen Donald-historie. Kampen står mellom Fjærdrikstad, Hahahamar, Trandheim og Stavander. Fredrikstad ligger 700 stemmer bak Hamar søndag kveld, 3,5 time før avstemningen stenger.

    Laster Twitter-innhold