NRK Meny
Normal

Slått ned med flaske og kjepp

Politiet leter etter to ungdommer etter slåssing ved NTP-kaia på Trosvik i ettermiddag.

Politiet fikk melding ca. klokken 15:40 om at to eller flere personer var involvert i en slåsskamp. Etter kort tid lå en person skadet, mens to la på sprang, opplyser operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt.

Opptrinnet skjedde på NTP-kaia ved Trosvikstranda. Stedet er kjent for politiet som et område der det ofte samles «drikkelag», som politiet kaller det – spesielt når været er bra.

– Offeret er en mann i 30-årene, sier Schie, han er kjørt til sykehus med slagskader.

Mannen skal ha blitt slått med flaske og kjepp, fortsetter operasjonssentralens leder. Skadene er ikke alvorlige, etter det politiet vet.

De to som ble sett løpende fra stedet er ungdommer av somalisk opprinnelse, og politiet har så langt ikke fått tak i dem. Politiet ønsker informasjon og tips fra dem som kan ha sett de to.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anmeldt etter utforkjøring

    En bilfører er politianmeldt etter at hun kjørte av veien ved E18 ved Lundeby i Eidsberg tidligere i dag. Det melder Smaalenenes Avis. Kvinnen erkjente samtidig straffskyld for uaktsom kjøring. Ingen personer kom til skade i ulykken.

  • Bilbrann i Eidsberg

    Indre Østfold brannvesen har rykket ut til Torpåsveien i Eidsberg etter meldinger om brann i en bil. Det skal ikke være fare for spredning og brannvesenet er i gang med slukking. Politiet er i kontakt med bileier.