NRK Meny
Normal

Sju pågrepet etter vold og trusler i Fredrikstad

Politiet i Fredrikstad har pågrepet sju personer etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold og trusler i sin leilighet i sentrum av byen.

Det var tirsdag kveld at mannen ble oppsøkt i sin leilighet og utsatt for vold og trusler, skriver politiet i Østfold på Twitter onsdag morgen.

Mannen måtte til legevakten der han ble behandlet for et nesebrudd.

– Det så alvorlig ut til å begynne med, da offeret var blodig og forslått. Men han betegnes nå som lettere skadet, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NRK

Politiet pågrep totalt sju personer og beslagla forskjellige typer slagredskap, macheter og narkotika på to forskjellige steder i forbindelse med etterforskningen av voldsepisoden.

Ifølge Marstad er samtlige involverte kjent av politiet fra før.

– Dette er et miljø politiet i Østfold kjenner godt fra voldssaker tidligere. De har også vært involvert i narkotikasaker og vinningsforbrytelser, sier han.

Tre av personene ble i natt pågrepet for vold, mens de fire andre er pågrepet på grunn av funn av narkotika.

– Alt har en sammenheng her. Det er antakeligvis et internt oppgjør, sier operasjonslederen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Arbeidsulykke ved Borregaard

    En person pustet inn gassen klordioksid i en arbeidsulykke ved Borregaard i Sarpsborg i formiddag. I forbindelse med arbeid ble det slått hull på et rør hvor det gikk gass. Den ble raskt stengt av, men noe lekket ut. Personen ble sendt til Sykehuset Østfold for kontroll, sier Tone Horvei Bredal, kommunikasjonssjef ved Borregaard.

  • Arbeidsulykke i Sarpsborg

    To personer har blitt eksponert for gass i en arbeidsulykke ved en bedrift i Sarpsborg sentrum. Nødetatene er på vei til stedet og skadeomfanget er foreløpig ukjent, skriver politiet på Twitter.