NRK Meny
Normal

Er dette årets scoring i eliteserien?

Det er ikke bare håndballjentene som imponerer i førjulstida. Kristoffer Henriksen leverte en het kandidat til årets mål i eliteserien for menn på lørdag.

Kristoffer Henriksen tar backhand mot Viking.

– Det er ikke ofte vi ser sånne scoringer i kamp. Kristoffer gjør det rett som det er på trening, men det er ekstra gøy å se det i kamp, sier trener for Halden Topphåndball, Jonas Wille.

Det var i lørdagens kamp mellom Halden Topphåndball og Viking at Kristoffer Henriksen ga publikum en liten førjulsgave.

– Kampen var avgjort så han turte kanskje å sjanse litt ekstra på slutten, men det er ikke tilfeldig at han får det til. Han har veldig god kontroll på skuddet, sier trener Wille som mener scoringa må være én av de bedre i eliteserien for menn i år.

Hovedpersonen selv forteller at skuddet skjedde på impuls.

– Det kom på impuls og var på ingen måte planlagt før kampen. Viking stod sånn i forsvar at det lønnet seg med backhand. Det var en deilig følelse, sier Kristoffer Henriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Forskjellig eiendomsskatt

    Det vil trolig være forskjellig eiendomsskatt i de fem kommunene som blir til Indre Østfold i to år etter at de er blitt en kommune. Prosjektleder Bjørn Sjøvold anbefaler å søke departementet om å få beholde forskjellene i en overgangsperiode. Fellesnemnda skal diskutere saken fredag.

  • Vil støtte litteraturhus

    Litteraturhuset i Fredrikstad bør få en støtte på 300 000 kroner til driften neste år. Det mener et flertall i kultur- og næringskomiteen i fylkeskommunen. Fylkesutvalget skal avgjøre saken i dag.