NRK Meny
Normal

Er dette årets scoring i eliteserien?

Det er ikke bare håndballjentene som imponerer i førjulstida. Kristoffer Henriksen leverte en het kandidat til årets mål i eliteserien for menn på lørdag.

Kristoffer Henriksen tar backhand mot Viking.
Byline Victoria Ose edit
Journalist

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

– Det er ikke ofte vi ser sånne scoringer i kamp. Kristoffer gjør det rett som det er på trening, men det er ekstra gøy å se det i kamp, sier trener for Halden Topphåndball, Jonas Wille.

Det var i lørdagens kamp mellom Halden Topphåndball og Viking at Kristoffer Henriksen ga publikum en liten førjulsgave.

– Kampen var avgjort så han turte kanskje å sjanse litt ekstra på slutten, men det er ikke tilfeldig at han får det til. Han har veldig god kontroll på skuddet, sier trener Wille som mener scoringa må være én av de bedre i eliteserien for menn i år.

Hovedpersonen selv forteller at skuddet skjedde på impuls.

– Det kom på impuls og var på ingen måte planlagt før kampen. Viking stod sånn i forsvar at det lønnet seg med backhand. Det var en deilig følelse, sier Kristoffer Henriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • - Uheldig med deltidsstillinger

    Sykepleierforbundet i Østfold mener det er ressurssløseri at kommunene har så mange deltidsstillinger for syklepleiere. - Det betyr at vi må utdanne to sykepleiere for å fylle ett årsverk, noe som er misbruk av samfunnets ressurser, sier leder Karen Brasetvik. I Østfold er det noen små kommuner som kun tilbyr deltid, mens ingen kommuner har mer enn to av tre ansatte i heltidsstillinger.