NRK Meny
Normal

Er dette årets scoring i eliteserien?

Det er ikke bare håndballjentene som imponerer i førjulstida. Kristoffer Henriksen leverte en het kandidat til årets mål i eliteserien for menn på lørdag.

Kristoffer Henriksen tar backhand mot Viking.

– Det er ikke ofte vi ser sånne scoringer i kamp. Kristoffer gjør det rett som det er på trening, men det er ekstra gøy å se det i kamp, sier trener for Halden Topphåndball, Jonas Wille.

Det var i lørdagens kamp mellom Halden Topphåndball og Viking at Kristoffer Henriksen ga publikum en liten førjulsgave.

– Kampen var avgjort så han turte kanskje å sjanse litt ekstra på slutten, men det er ikke tilfeldig at han får det til. Han har veldig god kontroll på skuddet, sier trener Wille som mener scoringa må være én av de bedre i eliteserien for menn i år.

Hovedpersonen selv forteller at skuddet skjedde på impuls.

– Det kom på impuls og var på ingen måte planlagt før kampen. Viking stod sånn i forsvar at det lønnet seg med backhand. Det var en deilig følelse, sier Kristoffer Henriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Minnefondet vokser raskt

  Så langt er det kommet inn over 400.000 kroner til Vibeke Skofteruds minnefond. – Familien er helt målløse over hvor mye penger som har kommet inn, sier familiens talsperson Pål Tømmerhoel til Smaalenenes Avis. Fondet ble opprettet etter at skistjernen Vibeke Skofterud omkom i en vannskuterulykke ved Arendal i sommer.

  Mesternes mester
  Foto: Roy Darvik
 • 40 prosent flere oppdrag

  Redningsselskapet har hatt rekordmange oppdrag i Oslofjorden i sommer. Ifølge Redningsselskapets egen statistikk økte antall oppdrag i landet med 17 prosent. I Østfold, Vestfold og Telemark økte antall oppdrag med nesten 40 prosent. Skipper Svein Åge Olsen på «RS Horn Rescue» i Hvaler sier han ikke kjenner statistikken, men det har helt klart vært mer å gjøre i sommer.

  Horn Rescue hjelper seilbåt
  Foto: Redningsselskapet