NRK Meny
Normal

Er dette årets scoring i eliteserien?

Det er ikke bare håndballjentene som imponerer i førjulstida. Kristoffer Henriksen leverte en het kandidat til årets mål i eliteserien for menn på lørdag.

Kristoffer Henriksen tar backhand mot Viking.

– Det er ikke ofte vi ser sånne scoringer i kamp. Kristoffer gjør det rett som det er på trening, men det er ekstra gøy å se det i kamp, sier trener for Halden Topphåndball, Jonas Wille.

Det var i lørdagens kamp mellom Halden Topphåndball og Viking at Kristoffer Henriksen ga publikum en liten førjulsgave.

– Kampen var avgjort så han turte kanskje å sjanse litt ekstra på slutten, men det er ikke tilfeldig at han får det til. Han har veldig god kontroll på skuddet, sier trener Wille som mener scoringa må være én av de bedre i eliteserien for menn i år.

Hovedpersonen selv forteller at skuddet skjedde på impuls.

– Det kom på impuls og var på ingen måte planlagt før kampen. Viking stod sånn i forsvar at det lønnet seg med backhand. Det var en deilig følelse, sier Kristoffer Henriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Andre kvalikrunde i cupen klar

    Norges Fotballforbund har offentliggjort kampene i den andre kvalifiseringsrunden i NM for menn. Østsiden møter Rakkestad, Selbak møter Lommedalen, Råde møter Årvoll og Sprint/Jeløy skal spille borte mot Ullern. Kampene spilles 4. april.

  • Arrestert for å ulovlig bevæpning

    To personer er pågriper av politiet i Askim for å ha skutt med en softgun-pistol i Askim sentrum. Politiet ble varslet om at personer var i besittelse av en pistol, og da de kom frem viste det seg å være en softgun-pistol, skriver Smaalenenes Avis.