NRK Meny

Sjåfør dømt etter dødsulykke

Dommen har falt etter den fatale ulykken ved Susebakke i Mysen, hvor en femten år gammel jente mistet livet i juli i fjor. Sjåføren, og kjæresten (19), er dømt til fengsel i fem måneder. 45 av dagene er gjort betinget. Det skriver smaalenene.no. I tillegg må han ut med 125.000 kroner i oppreisning til hver av foreldrene, samt 75.000 kroner til begge passasjerene i den møtende bilen.

Kollisjon Smedgaten Mysen
Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Dette er helt vanvittig!

    En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet "Nabolaget". -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter "Nabolaget", vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.

  • Norsk kvinne omkom

    En 58 år gammel norsk kvinne døde i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Årjäng fredag ettermiddag. Det melder den svenske avisen NWT.se. Kvinnen satt i personbilen sammen med en 62 år gammel mann. Mannen ble alvorlig skadet men tilstanden hans skal være stabil. Det er fortsatt uklart hva som var årsaken til ulykken.