NRK Meny
Normal

Sesongens første hjemmeseier for FFK

Bjørnar Holmvik og Robert Stene sørget for tre poeng til FFK da de tok imot Hødd.

Robert Stene

FFK-spiller Robert Stene scoret kampens andre mål. Dette bildet er fra en tidligere kamp.

Foto: fredrikstadfk.no

Fra tidligere hadde FFK en sier og ett tap, og jaktet sesongens første trepoenger da de fikk besøk av Hødd IL mandag ettermiddag.

Påskesola skinte på de 4.461 tilskuerne som hadde tatt turen til Fredrikstad stadion, og etter 18 minutter kunne hjemmepublikumet juble da Bjørnar Holmvik scoret FFKs første mål.

Sen redusering

Etter 57 minutter førte et innlegg fra Steffen Nystrøm til at Robert Stene kunne sette ballen i mål for andre gang i kampen.

Hødd fikk også inn et mål, Jesper Toernqvist scoret for bortelaget etter 76 minutter.

Like etter fikk FFK et straffepark da et skudd mot mål ble reddet av armen til en Hødd-spiller. Robert Stene tok straffen, som ble stoppet av Hødds keeper.

Kampen endre 2–1 til FFK.

– Jeg synes vi skal være veldig fornøyde med førsteomgangen. Startet på andre er heller ikke så gal, men så går vi litt tom for krefter. Men totalt sett er jeg veldig fornøyd med tre poeng, sier målscorer Bjørnar Holmvik til Radio Prime.

Håkon Wibe Lund foran Elverum-kampen

FFK-trener Håkon Wibe-Lund roser spillerne etter dagens seier.

Foto: fredrikstadfk.no

Treneren: – Dritkult

FFK-trener Håkon Wibe-Lund er strålende fornøyd med lagets innsats.

– Jeg synes det er dritkult. Det er så mye energi og det er så mye trøkk i laget. Det er entusiasme og det er sånn jeg vil at vi skal fremstå, sier han til Radio Prime.

FF er ikke like sterke i andreomgang, men Wibe-Lund roser likevel spillerne.

– Vi har et forsvarsspill som sitter og vi har kontroll på matchen. Vi setter 2-0 og så bommer på en straffe, men skaper de sjansene vi trenger for å vinne andreomgangen også.

– Hødd får et mål på en dødball som sklir rett inn. Det er ikke noe sprekk. Skal de score på oss er det flaks eller så skal det være fordi det er veldig bra, ikke fordi vi er dårlige, sier trenere videre.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarsler til russen

    Politiet melder om nok en natt med mye støy fra russen. 10 russ fikk advarsel på grunn av for høy musikk, 3 ble bortvist og én buss fortsatte å støye, slik at politiet måtte ta med seg en viktig kabel til anlegget. Nå er det ikke mulig å spille musikk fra russebussen, skriver politiet på Twitter.

  • Helikopter mistet last nær fiskere

    Sjokkerte fiskere opplevde at det regnet betongsteiner fra et helikopter. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Helikopteret fraktet rivningsmaterialer fra noen hytter, blant annet steiner og isolasjonsmatter. Fiskerne som sto på en øy i Skjebergkilen i Sarpsborg ble heldigvis ikke truffet av gjenstandene, men de er kritiske til den dårlige sikringen.