Sarpsborg gikk på stortap for Haugesund

– Forferdelig å se på.

Sarpsborg 08

Haugesunds keeper Per Kristian Worre Bråtveit (t.v.) og Sarpsborgs Martin Wiig i torsdagens oppgjør.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Sarpsborg har hatt «seierstørke» den siste måneden, og lagets forrige seier kom mot Sandnes Ulf i den syvende serierunden.

De har heller ikke tatt en eneste borteseier i eliteserien siden 5. mai i fjor. Målet var å snu trenden mot bunnlaget Haugesund i torsdagens oppgjør, men slik gikk det ikke.

Sarpsborg 08

Geir Ludvig Fevang sørger for en 3–0 ledelse til Haugesund.

Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Etter 14 minutter satt Maic Sema inn 1–0 for hjemmelaget, og to minutter senere fulgte Christian Gytkjaer opp med nok en scoring.

Like før pause sørget Geir Ludvig Fevang for en 3–0 ledelse.

– Det er forferdelig å se på. Det er det man kan si om prestasjonen, sa 08-kaptein Christoffer Heieren Hansen til CMore i pausen.

Flere sjanser i andre omgang

Trener Brian Dean trodde alt kunne skje om bare Sarpsborg klarte å score et mål i starten av andre omgang.

Etter cirka 50 minutters spill fikk Martin Wiig en kjempesjanse, etter et nydelig innlegg mot bakerste stolpe fra innbytter Valdimarsson.

08 kom til flere gode muligheter i løpet av de siste 45 minuttene, men ingen av dem ga uttelling.

Etter 68 minutters spill sørget Maic Sema for enda en scoring til hjemmelaget, og dermed har Haugesund tatt sin første hjemmeseier i eliteserien i år.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nye passautomater til Grålum

    Politiets nye publikumssenter på Grålum blir de første som tar i bruk politiets nye biometri-kjosker. Kjoskene brukes av personer som skal fornye passet, og lagrer bilder og informasjon i en databrikke som blir en del av de nye passene. 300 slike automater skal utplasseres på politiet kontorer, skriver Dagbladet. Publikumssenteret på Grålum åpner neste onsdag.

  • Stjal dyre flymotorer

    Natt til onsdag brøt ukjente personer seg inn i flere hangarer som tilhører Spydeberg Mikroflyklubb, opplyser politiet i Indre Østfold. Blant annet er det stjålet to flymotorer, som er verdt rundt 230.000 kroner per stykk.