Sarpsborg 08 tester Follo-back

Jens Skogmo fra Askim spilte tidligere i sommer mot Liverpool. Nå skal han trene med Sarpsborg 08.

Jens Skogmo, Follo

Jens Skogmo skal trene med Sarpsborg 08. Her jubler han etter scoring mot Sogndal i NM-kvartfinalen i 2010.

Foto: Lien, Kyrre / Scanpix

Høyrebacken har hatt en god sesong i Follo og har blant annet fått spille noen minutter for Vålerenga i forrige ukes treningskamp mot det engelske storlaget Liverpool, det skriver oblad.no.

Sarpsborg 08 har opplevd en tung periode i Eliteserien, og har ikke vunnet en kamp siden de slo Aalesund 2-0 i mai. Nå ligger de under streken og jakter forsterkninger for å unngå nedrykk.

– Jeg skal trene med Sarpsborg 08 tirsdag, onsdag og torsdag, bekrefter Jens Skogmo overfor oblad.no, og legger ikke skjul på at det frister med spill høyere opp i divisjonssystemet.

– Det er klart et mål. Jeg tror Sarpsborg er usikre så jeg må overbevise dem.

Kan ikke ta vare på talentene

Hans Erik Eriksen gleder seg til cupfinale

Follo-trener Hans Erik-Eriksen bekrefter at Skogmo skal trene med Eliteserielaget.

Foto: Kallestad, Gorm / Scanpix

Trener i Follo FK Hans-Erik Eriksen bekrefter at Sarpsborg 08 har henvendt seg til klubben angående backen. En ny spiller kan altså være på vei fra Follo FK til Eliteserien, etter at Benjamin Dahl Hagen signerte for Vålerenga forrige uke.

– Jeg har sammen med andre nå brukt fire år på å skape toppspillere her i Follo. Problemet vårt er at vi ikke har noen klubb til å ta vare på dem. Det må være en ambisjon å få til, sier Eriksen.

Skogmo kan gå gratis til Østfoldklubben dersom Sarpsborg 08 ønsker å følge opp interessen med en kontrakt. Han spiller uansett Follos hjemmekamp mot Kristiansund på søndag.