Sarpsborg 08 tapte 0–2 hjemme for Aalesund. Se video!

Sarpsborg 08 - Aalesund

Sarpsborg 08 – Aalesund 0–2 (0-1)

Sarpsborg 08 er ikke lenger ubeseiret i eliteserien. Det sørget Aalesund for søndag på Sarpsborg stadion.

Ett mål i hver omgang var det gjestene fra Sunnmøre trengte for å sikre seg tre poeng på Sarpsborg stadion.

Sarpsborg 08 trener Brian Deane

brian-deane-140413-os

Det var et tungt resultat for oss, da de fikk scoringen så la de seg ned og kontrollerte veldig bra, sier Sarpsborg 08 trener Brian Deane til NRK.

♦Resultater og tabell i eliteserien

Abderrazzaq Hamed Allah scorer

Her slipper Sarpsborg inn det første målet for dagen.

Det så lenge ut til å bli målløst i en sjansefattig første omgang i Sarpsborg, men ett minutt før pause sørget Abderrazak Hamd-Allah for 1–0 ledelse for gjestene.

Sarpsborg 08 forsvaret sov da Hamd-Allah stakk inn bak dem og satt ballen enkelt i mål.

Bedre andre omgang

Hjemmelaget hevet seg etter pause og skapte en del farlige muligheter. Den største fikk Mohammed Elyounoussi da han dundret ballen i tverrliggeren etter 53 minutter.

– Jeg syns vi var uheldige i andre omgang, vi spilte veldig bra og vi burde kanskje hatt et par mål og ei straffe, men det var ikke vår dag i dag, sier Deane.

For det var gjestene som skulle få uttelling også i andre omgang. For ni minutter før slutt kunne Leke James enkelt sette ballen i mål.

James fikk stå alene på en meter etter en retur fra Sarpsborg keeper Duwayne Kerr.

Flere mål ble det ikke i Sarpsborg og gjestene tok med seg tre poeng og inntok samtidig tabelltoppen.

♦Les også: Sarpsborg 08 møter Aalesund