NRK Meny

Rosted forlenger med Sarpsborg 08

Sarpsborg 08s 21 år gamle midtstopper Sigurd Rosted har forlenga kontrakten sin med klubben. Nå binder spilleren seg til klubben ut 2019-sesongen. Det melder Sarpsborg arbeiderblad. Rosted har hatt en god sesong i eliteserien, etter at han slet med skader nesten hele forrige sesong. Nylig forlenga også klubbens andre unge midtstopper, Jakob Glesnes.

Sigurd Rosted
Foto: Sebastian Nordli/NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Én million til fattige barn

    Bystyret i Sarpsborg vedtok i går å sette av 1 million kroner slik at flere barn skal ha råd til å delta i organiserte fritidsaktiviteter. Pengene skal brukes til en stipendordning som skal dekke medlemsavgift til for eksempel idrettsorganisasjoner og korps for barn i fattige familier. I Sarpsborg er det nesten 1700 barn som lever under EUs fattigsdomsgrense

  • Vil ha slutt på outsourcing

    - Det er skremmende at Helse Sør-Øst ikke har bedre kontroll med taushetsbelagte opplysninger. Det sier leder av Brukerutvalget ved Sykehuset Østfold, Vigdis Yttervik. I dag er det ekstraordinært styremøte i Helse Sør-Øst - og outsourcingen av datatjenester er eneste punkt på sakslista. At utenlandske IT-arbeidere har hatt tilgang til sensitive pasientopplysninger, gjør at Yttervik mener Helse Sør-Øst bør avslutte avtalen om outsourcing.

    Sykehuset Østfold
    Foto: Ina-Kristin Lindin / NRK