NRK Meny
Normal

Rekonstruerte dødsulykken i Fredrikstad

Politiet har i dag rekonstruert ulykken på Skårasletta der en mann i 40-årene omkom i slutten av januar.

Trafikkulykke på Skårasletta

En mann døde etter en front mot front-kollisjon søndag 25. januar.

Foto: Andreas Utberg/Utrykningsnytt

– Kriminalteknikere har gjennomført åstedsundersøkelser, og en rekonstruksjon av ulykken, men det er fremdeles litt tidlig å si hva vi har fått ut av det, sier krimsjef Rune Albertsen i Fredrikstad-politiet.

En mann i 40-årene døde etter at bilen han kjørte frontkolliderte med en traktor med brøyteskjær i slutten av januar. En åtte år gammel gutt ble sittende fastklemt etter ulykken, og ble fraktet til sykehus med moderate skader.

Veien har i dag vært stengt på grunn av åstedsbefaring, men politiet kan foreløpig ikke gi noe nærmere svar på hva det var som forårsaket trafikkulykken.

– Saken er fremdeles under etterforskning, og vi jobber videre med både de taktiske og tekniske undersøkelsene. Vi kan ikke gi noe mer informasjon om ulykken på nåværende tidspunkt, men dette er en sak med meget høy prioritet, forteller politiadvokat Hege Finsveen til NRK.no.

Forrige uke uttalte krimsjef Albertsen til NRK at det ikke var mistanke om at høy fart var årsak til dødsulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kidnappingssak for retten

    Mandag 8. august i fjor ble en mann kidnappet fra sitt hjem i Moss. I morgen starter rettssaken i Sarpsborg tingrett. To menn tok seg inn i mannens hus, og med revolver og kniv truet de mannen til å kjøre mot Oslo. Bakgrunnen for kidnappingen skal være at den ene mannen mente at fornærmede skyldte ham penger. Det skriver moss-avis.no.

  • Kjenninger tatt for ruskjøring

    I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.