NRK Meny
Normal

Rekkehusbolig brant ned i Moss

En rekkehusbolig med fire boenheter i Østre Øre i Moss er totalskadet i brann. Samtlige 13 beboere kom seg ut, og ingen skal være fysisk skadet.

Brann i Moss

Bygningen ble totalskadet i brannen. Brannårsaken er ikke kjent.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Politiet fikk melding om brannen klokken 01.15 og var raskt på stedet. Politipatruljen kunne snart fastslå at det var full fyr i bygningen.

Ingen personer savnet eller skadet

– Det er gjort rede for alle som har vært i bygningen. Ingen er savnet, opplyser operasjonsleder i Østfold-politiet, Ingar Signebøen.

Han forteller at ingen av dem skal være fysisk skadet.

– Vi har fått beskjed om det ikke er noen fysiske skader på dem som har vært i bygningen, heller ikke røykskader, sier Signebøen.

Brann i rekkehusbolig i Moss

Bygningen sto i full fyr da poltiet ankom stedet.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Brannårsak ukjent

Kriseledelsen i Moss kommune har sørget for overnatting på hotell for de av beboerne som ønsket det, mens andre ordnet seg overnatting på andre måter, opplyser operasjonslederen.

Det skal ikke være fare for at brannen skal spre seg.

Brannårsaken er foreløpig ikke kjent. Bygningen er totalskadet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Ser alvorlig på pengegave

  Fylkesleder i Østfold Fremskrittsparti, Leif Eriksen, sier han ser alvorlig på at den tidligere styret i Råde Frp ga bort 50.000 kroner fra partikassa, før alle i styret meldte seg ut av partiet. Før helgen sa jusprofessor Geir Woxholth at dette var straffbart.
  Partiet jobber med saken og skal diskutere i fylkesstyret hva som skjer videre, sier Eriksen.

  Leder i Østfold Frp Leif Eriksen
  Foto: NRK
 • Mange til Sykehuset Østfold

  Sykehuset Østfold har i helgen hatt stor pågang av pasienter. Bare på akuttmottaket kom det over 90 pasienter på lørdag og 95 pasienter søndag. Noe som er langt over vanlig pågang i helgene som er rundt 70 pasienter om dagen.