NRK Meny
Normal

Rekkehusbolig brant ned i Moss

En rekkehusbolig med fire boenheter i Østre Øre i Moss er totalskadet i brann. Samtlige 13 beboere kom seg ut, og ingen skal være fysisk skadet.

Brann i Moss

Bygningen ble totalskadet i brannen. Brannårsaken er ikke kjent.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Politiet fikk melding om brannen klokken 01.15 og var raskt på stedet. Politipatruljen kunne snart fastslå at det var full fyr i bygningen.

Ingen personer savnet eller skadet

– Det er gjort rede for alle som har vært i bygningen. Ingen er savnet, opplyser operasjonsleder i Østfold-politiet, Ingar Signebøen.

Han forteller at ingen av dem skal være fysisk skadet.

– Vi har fått beskjed om det ikke er noen fysiske skader på dem som har vært i bygningen, heller ikke røykskader, sier Signebøen.

Brann i rekkehusbolig i Moss

Bygningen sto i full fyr da poltiet ankom stedet.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Brannårsak ukjent

Kriseledelsen i Moss kommune har sørget for overnatting på hotell for de av beboerne som ønsket det, mens andre ordnet seg overnatting på andre måter, opplyser operasjonslederen.

Det skal ikke være fare for at brannen skal spre seg.

Brannårsaken er foreløpig ikke kjent. Bygningen er totalskadet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på musikkstøy fra festningen

    Naboer til Fredriksten festning i Halden ber Fylkesmannen i Østfold vurdere om reglene følges under store konserter på festningen. Festivalen Tons of Rock og Landstreffet for russ trekkes fram som arrangement som skaper mye støy og går ut over nattesøvn og trivsel for de som bor i området.

    tons of rock 2015
    Foto: Rune Fredriksen / NRK
  • Dømt for voldtekt av datteren

    En mann i 40-årene er dømt til fengsel i fire år og åtte måneder for voldtekt av sin egen datter. Mannen innrømmet ikke straffskyld da han møtte for tingretten i Fredrikstad i september. I retten hevdet datteren at anklagene hun tidlige hadde rettet mot faren hadde vært falske. En enstemmig tingrett fant likevel faren skyldig etter tiltalen.