NRK Meny
Normal

Rekkehusbolig brant ned i Moss

En rekkehusbolig med fire boenheter i Østre Øre i Moss er totalskadet i brann. Samtlige 13 beboere kom seg ut, og ingen skal være fysisk skadet.

Brann i Moss

Bygningen ble totalskadet i brannen. Brannårsaken er ikke kjent.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Politiet fikk melding om brannen klokken 01.15 og var raskt på stedet. Politipatruljen kunne snart fastslå at det var full fyr i bygningen.

Ingen personer savnet eller skadet

– Det er gjort rede for alle som har vært i bygningen. Ingen er savnet, opplyser operasjonsleder i Østfold-politiet, Ingar Signebøen.

Han forteller at ingen av dem skal være fysisk skadet.

– Vi har fått beskjed om det ikke er noen fysiske skader på dem som har vært i bygningen, heller ikke røykskader, sier Signebøen.

Brann i rekkehusbolig i Moss

Bygningen sto i full fyr da poltiet ankom stedet.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Brannårsak ukjent

Kriseledelsen i Moss kommune har sørget for overnatting på hotell for de av beboerne som ønsket det, mens andre ordnet seg overnatting på andre måter, opplyser operasjonslederen.

Det skal ikke være fare for at brannen skal spre seg.

Brannårsaken er foreløpig ikke kjent. Bygningen er totalskadet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nytt uhell på glatt vei

    For få minutter siden var to biler involvert i et nytt uhell i Slituveien, rett ved stedet der en skolebuss skled utfor litt før klokken halv ni i morges. Det skal ikke ha skjedd alvorlige skader, opplyser politiet.

  • – Bruk huet når du kjører

    Politiet i Follo sier det har fått flere meldinger om at det er svært glatt på både hoved- og sideveier. Operasjonsleder Jan André Delbekk i Follo politidistrikt sier også at det ikke er meldt om personskader eller alvorlige hendelser, men han ber folk ta hensyn til føret.