NRK Meny
Normal

Rekkehus brant i Fredrikstad

Alle beboerne ble evakuert ut av et rekkehus på Pettersand i Fredrikstad. En av fire boligenheter brant, men brannvesenet fikk raskt kontroll.

Brann Pettersand
Foto: Kathrine Brønn / NRK

Ingne var i leiligheten som brant, men bygget har fått store brannskader.

– Det er full fyr i rekkehuset, sa Alarmsentral Øst til NRK Østfold rett etter klokken 18:00.

Laster kart, vennligst vent...

Brannen ble meldt klokken 18. Alle beboerne i rekkehuset er tatt hånd om, og det er ikke meldt om personskader, ifølge politiet.

- Det er et rekkehus med fire boenheter. Det har brent i en av rekkene. Fredrikstad brannvesen har rykket ut med store mannskaper, og iverksatt slokking på stedet.

- Akkurat nå høres det ut som om de begynner å få kontroll der oppe, uten at jeg kan bekrefte de opplysningene, sier Lauritzen.

Politiet meldte på Twitter klokken 18:36 at brannen var under kontroll. Toppetasjen i en av enhetene har fått omfattende brannskader.

Alle kom seg ut

Ifølge politiet var det fire beboere inne i rekkehuset da brannen startet. Alle er tatt hånd om. Dette er den sjette brannen i Fredrikstad de siste to månedene.

Det er ikke meldt om personskader.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kornhøsten i gang

    Norgesfor Råde mølle har fått inn årets første lass med korn, det er 2–3 uker tidligere enn normalt. Avlingen med høstsådd hvete til bonde Svein Erik Olsen var under halvparten av det han får et normalt år.

  • Fengsel for underslag

    En mann fra Mysen er dømt til fengsel i tretti dager for underslag av 30 000 kroner fra egen arbeidsplass, skriver Smaalenenes Avis. Mannen jobbet i en butikk i indre Østfold, og det var selskapets revisor som fattet mistanke om handlelen var gjennomført selv om de var slettet fra kassen. I et møte med arbeidsgiver tilstod mannen at han i en periode over tre år selv hadde fått pengene kontant, men ikke visst hvor mye det var.