NRK Meny
Normal

Rekkehus brant i Fredrikstad

Alle beboerne ble evakuert ut av et rekkehus på Pettersand i Fredrikstad. En av fire boligenheter brant, men brannvesenet fikk raskt kontroll.

Brann Pettersand
Foto: Kathrine Brønn / NRK

Ingne var i leiligheten som brant, men bygget har fått store brannskader.

– Det er full fyr i rekkehuset, sa Alarmsentral Øst til NRK Østfold rett etter klokken 18:00.

Laster kart, vennligst vent...

Brannen ble meldt klokken 18. Alle beboerne i rekkehuset er tatt hånd om, og det er ikke meldt om personskader, ifølge politiet.

- Det er et rekkehus med fire boenheter. Det har brent i en av rekkene. Fredrikstad brannvesen har rykket ut med store mannskaper, og iverksatt slokking på stedet.

- Akkurat nå høres det ut som om de begynner å få kontroll der oppe, uten at jeg kan bekrefte de opplysningene, sier Lauritzen.

Politiet meldte på Twitter klokken 18:36 at brannen var under kontroll. Toppetasjen i en av enhetene har fått omfattende brannskader.

Alle kom seg ut

Ifølge politiet var det fire beboere inne i rekkehuset da brannen startet. Alle er tatt hånd om. Dette er den sjette brannen i Fredrikstad de siste to månedene.

Det er ikke meldt om personskader.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Storseier for 08

    Dagens treningskamp mellom Sarpsborg 08 og FFK endte til slutt 4–0 til hjemmelaget. Kristoffer Normann Hansen, Rashad Muhammed, Ismaël Coulibaly og Gaute Vetti stod for skåringene.

  • Stoppet manipulert smuglerbil

    Tollerne på Ørje har holdt tilbake en smuglerbil etter en rutinekontroll i går ettermiddag. Bilen var lastet med nesten 1500 liter øl og 228 liter brennevin, og hadde et modifisert fjæringssystem, opplyser Tolletaten. To polakker kjørte bilen og saken er nå oversendt politiet.