Passasjervekst Hvalerfergene

Hvalerfergene har hatt en passasjervekst på nesten 10 prosent første halvår i år. Det til tross for økte billettpriser. Da fylkeskommunen vedtok de nye takstene ble det samtidig bestemt at dersom prisnivået fikk utstilsiktende virkninger skal det sees på om igjen. Samferdselskomitéen skal se på saken denne uka. Leder i komitéen Olav Moe foreslår at bønder får gratis transport av för. Han foreslår også at folk som skal plukke plast og gjøre annen dugnad får reise gratis.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Jobbes med bergingsplan

    Det er fortsatt ikke klart når det karibiske frakteskipet som gikk på grunn i Løperen, like nord for Asmaløy i går, kan dras av. Det skriver Fredriksstad Blad. Ifølge losoldermann Elise Rusten jobbes det nå med en bergingsplan og håpet er at skipet kan dras av i dag. Så langt er det ingen fare for forurensing.

  • Stoppet bil fullastet med alkohol

    Tirsdag kveld ble det stoppet en personbil med litauisk sjåfør som kom inn grenseovergangen på Fv. 22 ved Holtet i Halden. Det melder Tolletaten på Twitter. I bilen ble det funnet 887 l. øl, 125 l. vin og 60 l. brennevin.

     Tolletatens beslag Holtet Halden
    Foto: Tolletaten