Nytt tap for Sarpsborg

Med søndagens 3-1 tap mot Hønefoss, er Sarpsborg 08 plutselig tabelljumbo i 1. divisjon.

Sarpsborg

1246 tilskuere hadde tatt turen til Hønefoss´ nye stadion for å se søndagens kamp mot Østfold-laget.

LES: Kampen minutt for minutt

Tok ledelsen

Sarpsborg åpnet best, og hadde flere store sjanser før Martin Wiig klarte å score et etterlengtet mål etter en pasning fra Øyvind Hoås.

Sarpsborg fikk dermed en fortjent ledelse, men kun tre minutter før pause ga Hønefoss gjestene en kalddusj.

Lars Lafton sørget for at hjemmelaget kunne gå til hvilen med en utlikning i lomma.

To på rappen

I andre omgang tok Hønefoss mer og mer over styringen, og etter 69 minutter kunne hjemmesupporterne juble for Kamal Saaliti og 2-1 ledelse.

Kun fire minutter senere fant ballen igjen veien til nettmaskene, og Hønefoss kunne plutselig notere en solid 3-1 ledelse.

Hjemmelaget klarte å stå løpet ut og særpingene måtte dra fra Hønefoss uten poeng.

Manko på poeng

Det var to pressede lag som møttes på Hønefoss' nye stadion søndag.

LES: - Trent mer på avslutninger

Før kveldens oppgjør hadde Sarpsborg scoret beskjedne ett mål. Ett poeng i 0-0-oppgjøret borte mot Bryne i seriepremieren var det eneste særpingene hadde fått med seg av poeng på tre kamper.

Hønefoss har nok også større ambisjoner enn 13. plassen de hadde før kampen. To uavgjort-resultater mot Sogndal og Bryne var det eneste som hadde sørget for poeng før oppgjøret mot Sarpsborg.