NRK Meny

Ny leder i Halden Topphåndball

Hanne Følstad ble valgt til ny leder i Halden Topphåndball på klubbens årsmøte i Tistedalshallen i går kveld. Det melder Halden Arbeiderblad. Hun overtar ledervervet for eliteklubben på herresiden etter Erlend Lund. Klubben planlegger å ansette en administrativ medarbeider, og har tatt høyde for det i budsjettet for neste sesong.

halden topphåndball til semifinale
Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • – Høyt belegg gir korridorpasienter

  Pasienter havner på korridor fordi sykehusene må operere med et for høyt belegg. Det mener leder for Sykepleierforbundet i Østfold, Karen Brasetvik. Sykehuset Østfold har en nullvisjon når det gjelder korridorpasienter, men hadde i fjor i snitt 10 pasienter bak et skjermbrett hver dag. Lederen av sykepleierforbundet mener problemet blant annet bunner i at sykehusene i Norge ligger langt over anbefalt beleggsprosent på 85 prosent.

  Korridorpasienter på Sykehuset Østfold
  Foto: Sykehuset Østfold
 • Influensaen kan ha nådd toppen

  Antall tilfeller av influensa er fremdeles moderat i Østfold. Ifølge Folkehelseinstituttet ser vinterens influensautbrudd ut til å ha nådd en topp i uke 1. Det betyr at influensatoppen kan være nådd, men det er likevel forventet flere influensasyke i ukene fremover.

  Syk, influensa
  Foto: Dusan Zidar