NRK Meny
Normal

– Bedre å få en ståplass på toget enn å bli stående igjen

Les hva NSB svarte i vårt nettmøte i dag.

Nettmøte NSB

Tov Brugård (tv) og Terje Andersen sitter klare til å svare på dine spørsmål.

Foto: Rune Fredriksen / NRK

Tov Brugård og Terje Andersen i NSB rakk desverre ikke å svare på alle spørsmål, men de får en ny anledning tl å svare i ettermiddagens «Etter To Før Fem»-sending.

Ståplass både på perrongen og tidvis om bord på toget. Forsinkelser. Innstillinger på grunn av signalfeil. Buss for tog. Jobbpendlerne har vært med på det meste. Fredag forklarte NSB ikke bare hvorfor det blir færre sitteplasser på de nye Flirt-togene på østre linje, men også hvorfor det er en forbedring.

– De ståplassene som kommer er vi fornøyde med, fordi de er i et helt nytt togsett med bedre komfort, sa kommunikasjonsrådgiver Håkon Myhre til NRK Østfold da.

Er du enig eller uenig med ham? Er det andre ting du vil ha svar på eller kommentarer til fra NSB? Vær med på nettmøtet i lunsjtid på mandag, legg inn kommentarer på Facebook-siden vår - eller send epost til NRK Østfold med spørsmål i helga.

Nettmøte med NSB om Østfold-banen 12.01.2015

Nye tog, men dårligere tilbud? NSB svarer om Østfold-banen

  SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil legge ned fire grendeskoler

   Rådmannen i Eidsberg foreslår å legge ned de fire grendeskolene i kommunen. Det skal bygges en ny barneskole i Mysen, og den skal dimensjoneres for fremtidig befolkningsvekst og for å kunne erstatte dagens fire grendeskoler, ifølge rådmannens forslag.

   Ordfører tar i mot folketog mot nedleggelse av grendeskoler.
   Foto: Lars H. Pedersen / NRK
  • Ulveseier for Naturfond i retten

   Verdens Naturfond (WWF) har vunnet fram i Oslo tingrett mot staten, derfor blir ulvejakt midlertidig stanset. Regjeringen vedtok i september lisensfelling av inntil 26 ulv utenfor ulvesonen. 12 av disse kunne felles i Oslo, Akershus, Østfold og Hedmark.

   Ulv
   Foto: SNO/Jan Huseklepp Wilberg