NRK Meny
Normal

– Bedre å få en ståplass på toget enn å bli stående igjen

Les hva NSB svarte i vårt nettmøte i dag.

Nettmøte NSB

Tov Brugård (tv) og Terje Andersen sitter klare til å svare på dine spørsmål.

Foto: Rune Fredriksen / NRK

Tov Brugård og Terje Andersen i NSB rakk desverre ikke å svare på alle spørsmål, men de får en ny anledning tl å svare i ettermiddagens «Etter To Før Fem»-sending.

Ståplass både på perrongen og tidvis om bord på toget. Forsinkelser. Innstillinger på grunn av signalfeil. Buss for tog. Jobbpendlerne har vært med på det meste. Fredag forklarte NSB ikke bare hvorfor det blir færre sitteplasser på de nye Flirt-togene på østre linje, men også hvorfor det er en forbedring.

– De ståplassene som kommer er vi fornøyde med, fordi de er i et helt nytt togsett med bedre komfort, sa kommunikasjonsrådgiver Håkon Myhre til NRK Østfold da.

Er du enig eller uenig med ham? Er det andre ting du vil ha svar på eller kommentarer til fra NSB? Vær med på nettmøtet i lunsjtid på mandag, legg inn kommentarer på Facebook-siden vår - eller send epost til NRK Østfold med spørsmål i helga.

Nettmøte med NSB om Østfold-banen 12.01.2015

Nye tog, men dårligere tilbud? NSB svarer om Østfold-banen

  SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

   Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

   Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.