NRK Meny
Normal

Mossinger kjøper ikke boka til Ari

En bokhandler i Moss har tatt inn kun ett eksemplar av Ari Behns nye roman, og den er fortsatt ikke solgt...

Ari Behn hos Grosvold
Foto: NRK

- Vi har bare tatt inn en bok. Men den har vi ikke fått solgt ennå. Det er ikke akkurat noen voldsom jubel for den boken her – selv om Ari er fra Moss, sier Lisa Eian hos Notabene på Amfi-senteret i Moss, til VG.

Les også: Behn sparker videre i ny bok

VG har ringt rundt til en rekke bokhandlere i landet, og de fleste kan fortelle at Behns nyeste roman «Vivian Sevin etc.» selger normalt.

Har solgt fem eksemplarer

I forfatterens hjemby Moss er derimot interessen for boka lav.

- Vi har den liggende på disken her. Men vi har bare solgt fem eksemplarer hittil, sier Ann Kristin Lindegard som er daglig leder i Moss Libris.

- Hadde det vært like mye blest rundt boken som rundt personen Ari Behn, så tror jeg salget kunne gått bedre, sier hun til VG.

Skryt til Behns mor

Ved Ark Rygge har de solgt ut de fire eksemplarene de tok inn for en uke siden. Daglig leder Heidi Ulltveit er ganske fornøyd med salget og skryter av Aris mor, Marianne Behn.

- Hun er flink til å handle, og anbefale oss, så det er veldig hyggelig. Men det er ikke hun som kjøper alle bøkene selv altså, sier hun til avisen.

Les også: Behn-krangel henlagt

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.