NRK Meny

Mossing sjikanert etter frifinnelse

Rune Eriksen i Moss er blitt grovt sjikanert de siste dagene. Grunnen er at han har samme navn som en av meddommerne i den mye omtalte voldtektssaken i Hemsedal, melder Moss Avis. En av de anonyme meldingene Eriksen har fått på mobiltelefonen lyder: «Sånne som deg skulle vært hengt etter nøttene.» Mossingen, som ikke har noen befatning med rettssaken, sier til avisen at han frykter noen kan finne på ting som å skjære hull i bildekkene.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østfold bør få regionteater

    Østfold bør ha et selvstendig regionteater. Det anbefaler eksterne konsulenter som har vurdert fylkets scenekunsttilbud. De anbefaler at teatervirksomheten i Østfold kulturutvikling skilles ut i et eget selskap. I fjor protesterte 113 kulturaktører i Østfold og krevde løsrivelse av teatervirksomheten fra Østfold kulturutvikling.

  • Lengre distriktssendinger på TV

    NRK forlenger distriktssendingene på TV. Fra og med førstkommende mandag blir sendingen før Dagsrevyen justert opp fra fem til ti minutter. Sendingen før Kveldsnytt består og den totale sendetiden er da tilbake på samme nivå som før omleggingen.

    Bengt-Eigil Ruud NRK Østfold
    Foto: Rune Fredriksen / NRK