NRK Meny

Moss topper i 3. divisjon

Moss kom sterkt tilbake mot Kvik Halden og vant til slutt 4-3. Haldenserne ledet hele 0-3 før de gule og svarte slo knallhardt tilbake. Dermed topper Moss tabellen i 3. divisjon med 18 poeng.

I den samme divisjonen møter Kråkerøy og Sarpsborg 08s andrelag mandag, mens Sprint/Jeløy og Østsiden spiller sine kamper tirsdag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Pågrep to etter skyting

    To personer ble i går kveld pågrepet etter en skyteepisode på et utested i Askim. Politiet pågrep de to i Eidsberg. Mennene ble fraktet til Follo Politistasjon i Ski, hvor de skal bli avhørt i dag. Politiet sier til smaalenene.no at de pågrepne mennene er kjenninger av politiet, men vil ikke gå i detalj om hvorfor de er det.

  • - Pasientsikkerheten er ivaretatt

    – Sykepleierflukten fra hjerteavdelingen på Sykehuset Østfold, går ikke ut over pasientsikkerheten. Det sier fagdirektør Helge-Stene-Johansen. Nær halvparten av sykepleierne ved hjerteavdelingen har sluttet i løpet av året, og Fylkesmannen har åpnet tilsynssak etter en bekymringsmelding fra Sykepleierforbundet. Fagdirektøren sier de har iverksatt tiltak.